Egész napos hiszti és nyűglődés 1,5 évessel. Mit csináljak?
Mondjuk szeresd a gyerekedet, s ne tekints rá nyűgként!
Második gyerek minek? Neked egy is sok.
hmm. lehet hogy o normalis, csak a te elvarasaid nem azok.
Bizony egy ekkora gyerek teljes figyelmet kivan egesz nap, kiveve amikor alszik.
Evés, ivás, alvás rendben van nála?
Van valami rendszer a napjaitokban?-nekik még nagyon fontos ez is.
Amíg egy gyerek ekkora kínlódás, addig ne vállaljatok kistesót.
Ha terhes leszel illetve meglesz a kicsi, ez csak rosszabb lesz, ilyen dacos kisgyerek melle megegy pici,huh ...
Nalunk szerencsere kimaradt a "dackorszak", 6.5 eves a fiam, nem volt hisztis soha, de megsem akartam kis korkulonbseget, hogy elete elso par eveben csak az ove legyen a figyelmunk. Kis korkulonbseges tesok alapjaraton is minden ismerosomnel csepelik, harapjak, tepik egymast a figyelemert. Na pont ezt nem akartam. Ha nalatok mar egyedulikent is hisztis a gyerek, erdemes lenne eloszor belole kinevelni valahogy es utana probalkozni a babaval.
Nekem is másfél évem van! Leírom a miénket!
7 körül ébred, együtt reggeli! Ha van valami foglalkozás arra elmegyünk, uszásra járunk csütörtökönként, tornára és ringatóra! Tehát heti kb. 3 szor állandó jelleggel! Amikor nincs foglalkozás egyéb programot találok ki! Jó időben játszótér, valami szabadtéri progi, rossz időben babás ismerősök, játszóház stb. A lényeg, h minden délelőtt van itthon kb. fél óra együtt játék, amikor én is ott ülök vele a szőnyegen és aktívan játszunk, utána mindig valami program!
Ez nálunk azért kell, h legyen étvágya és elfáradjon! Fél 12 kor ebéd, legkésőbb fél 1 kor alvás! Fél 3-3 felé ébred, szintén fél óra aktív játék, olvasás, mondokázás stb. Ha jó az idő ki a kertbe, ha nem akkor bent maradunk, én házimunkázom ő nagyjából egyedül elvan! 5 körül jön apa, együtt játék, 6-7 vacsi, fürcsi, 8 legkésőbb fél 9 alvás! Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!