2 napja hídba feszíti magát a 4 és fél hónapos kislányom. Mi ez hiszti, nyűglődés?
Nekem akkor csinál ilyen hidat,ha azt akarja h felvegyem az ölembe!Szóval unja ahol van!De nekem csak nyavajog,mondjuk fel is veszem...utána abbahagyja!
és az ölemben is szokta csinálni(kezét is felteszi)akkor ha nagyon álmos és már túlpörgött,nem tud egyedül elaludni!olyankor én szorosan magamhoz ölelem,általában pántos felsőben h érezze a bőröm,és ha föl le ringatom akkor hamar megnyugszik,és alszik!Mintha rugóznék!Remélem érthetően írtam!
3 hós baba anyucija
Az én fiam akkor csinál hidat, ha fáj a pocija. Ha az ölembe akar jönni, akkor is emeli a pocakot, de ha fáj a hasa, akkor majdnem c betűt formáz, úgy feszít.
ҝ
Elsőnek - nem hinném, hogy neurológiai eset lenne.
Másodiknak - köszönöm, igen azt hiszem unja magát azért csinálja, ha meg az ölmebn akkor lehet, hogy így fejezi ki, hogy fáradt, most letettem és alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!