3 éves, hiszti és dac egész nap. Tesóját veri, a hangomat meg sem hallja. Mit tegyek? Nálatok mi vált be?
hány éves a tesó, azt a verést mindenképp meg kell akadályozni, elkülöníteni
A hangod nem hallod? ne kiabálj, sőt, csendesen beszélj, egyszer csak figyelni kezd, hogy mit mondasz. Egy kicsit próbáld nem hallani a hisztit, énekelj.
Nálunk a nagy 4éves,a pici 2hetes. Nincs féltékenység,mindenbe bevonom a nagyot. Hozzon pelust,énekeljen a picinek. És mindig mondom hogy majd mindenre ő tanítja meg a babát. Neked is ez lehetne megoldás,hogy a nagy mindenbe segitsen,és mond neki mire tanítsa a picit. Labdázni,autót tologatni,épiteni,bármi,amiben a nagy azt érzi ő a fontos,az okos,az első.
Oviban jól kezelik a gyerekeket általában,fele annyigond nincs minz otthon.
ilyen keresést én is szoktam csinálni :)
amikor feláll a kiságyban akkor kérdezem a párnáját hol az én gyermekem?(nevét mondom)keresem az ágy alatt is és olyankor gyorsan lefekszik, ha visszanézzek már ott lássam :) így lassacskán ráhangolódik az elalvásra :)(szintén dackorszak)
nálunk sok sok szeretet, megértés (tudom, hogy most dühös, mérges vagy ez és ez miatt, de ...), elterelés(kíváncsiág ébresztés) megold mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!