Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyukák, éreztétek már úgy...

Anyukák, éreztétek már úgy hogy elegetek van a gyerekből, de csak az egyikből?

Figyelt kérdés

Ez mitõl lehet, hogy egy anya nem szereti az egyik gyerekét?

Itt olvastam ma egy kérdést, hogy az anyuka a 3 gyereke közül(ikrek) az egyiket nem szereti, lepasszolja a másik kettõvel meg eljárkál?

Nekem is van három 1-3-5 de nem tudok különbséget tenni.

2016. nov. 26. 16:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Engem ez különösen kiakaszt, mert az én anyukám engem szeretett jobban, a nővéremet kevésbé. Vele egyszerűen nem találja meg a közös hangot, kicsiként is mar rengeteg volt a vita, mert a nővérem már egesz icipici kora óta elég önfejű volt, és folytonos harcban álltak anyuval. Én meg olyan lettem, amire anyu mindig vágyott, és emiatt a tesom sokszor "haragudott" rám. Nyilván nem konkrétan, mert volt annyi esze, hogy erről nem en tehettem, de óhatatlanul féltékeny volt emiatt, ami konfliktusokat szült közöttünk.

Ennek a nőnek a kérdése baromira kiverte nálam a biztosítékot... gonosz szuka

2016. nov. 26. 19:29
 12/25 anonim ***** válasza:
2016. nov. 26. 19:31
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen, a link az.
2016. nov. 26. 19:34
 14/25 A kérdező kommentje:

Jaj ezt olvastam, de itt nem utálja az anya a gyerekét.

Honnan tudjátok, hogy ugyan az?

2016. nov. 26. 19:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ugyanaz-e, de nekem egyből ő ugrott be, erősen hasonlít a sztori
2016. nov. 26. 19:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem is ő ugrott be, azért írtam.
2016. nov. 26. 19:54
 17/25 anonim ***** válasza:
41%

Aki leszukazza ezert a masik anyukat,vagy lenezi,vagy szimplan csak erthetetlen szamara a kerdes, annak nincs olyan gyereke akivel lehetetlenseg zoldagra vergodni.

En maximalisan megertem,mert az en gyerekem is ilyen. Az egyik. Olyan duhot es indulatot szabadit fel az emberben,ami neha rendesen ijeszto. Akinek van ilyen gyereke az tudja mirol beszelek. Akinek nincs, az elkepzelni se tudja.

Hogy a gyerek a szuletesetol kezdve csak baj van vele. Hogy 2% az orom,a tobbi 98% csak a tuleles mellette.

Hogy keptelen elegedett lenni, hogy mindenert szenved,nyavog, duhong.

Hogy a szakemberek szerint semmi baj nincs vele, de a mindennapokban pokol az elet mellette.

Hogy gorcsben a gyomrom ha megyek erte az ovodaba...

Hogy neha mikor mantrazik miutan felvettem az ovodaban,legszivesebben kitennem a kocsibol es otthagynam.

Ezt csak es kizarolag az erti, akinek van ilyen gyereke. De lehet meg os se meri bevallani onmaganak.

Ugyanakkor ha barki bantana, szo nelkul nekimennek. Ha bajban lenne, az eletem adnam erte. Erdekes kettosseg ez es nagyon ijeszto....mert ha visszamehetnek az idoben, biztos nem szultem volna meg. Nem abortuszra gondolok, hanem a testver gondolatara. Hogy szuljek meg egyet. Mert nekem a masodik ilyen.

Aki itelkezik folottunk....kivanok egy ilyen gyereket, hogy megertse, hogy letezik ilyen.

2016. nov. 28. 18:38
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
Jóságos isten... szörnyű olvasni, ahogy a gyerekedről beszelsz.... mindegy, nyilván te mindig megmagyarázod magadnak, hogy a gyerek hibás, te meg az áldozat, de az en szememben egy anya igenis szégyellje magát, hogy nem képes szót érteni a saját gyerekével és még ráadásul igy beszél róla ...
2016. nov. 28. 19:23
 19/25 anonim ***** válasza:
54%

Szegyellje magat az,aki tapasztalas nelkul itelkezik mas erzesei folott. Amit raadasul nem o iranyit.

Kivanom, hogy tudd meg milyen. Hogy szegyellhesd magad te is.

2016. nov. 28. 19:28
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Én a másik oldalról tudom, milyen, úgyhogy nekem te ne magyarázz! Anyám azert hagyott el minket mert "nem élt eleget és boldogtalan es bla bla".. úgyhogy neked fogalmad nincs, milyen az egy gyereknek, mikor a saját anyja ekkora nyomorék mártír, hogy állandóan csak saját magát sajnálja, mintha valami istenverte áldozat lenne, holott nem a gyereked akart megszületni.... de nyilván neked magyarázhatok, reménytelen az ilyen... majd ne csodálkozz ha felnőtt korodban a gyereke(i)d magasról tesznek rád! Na majd akkor rinyálj ;)
2016. nov. 29. 04:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!