Szerintetek is ez az oka?

Figyelt kérdés
Kisfiam szeptemberben kezdete az ovit.Könnyen beszokott,igaz volt sírás is,de szeret járni.Eleinte voltak vele problémák,de idővel megszokta a szabályokat.Szót is fogadt.Az utóbbi egy két hétben(de főleg a héten)nagyon sokat veszekedünk a férjemmel.Sajnos a gyerekek előtt folynak a hangos viták.Tudom,hogy nem szabadna.Kisfiam megváltozott itthon is és oviban.Az én szófogadó kisfiam ellentétje lett annak amilyen volt.Nem fogad szót,hisztizik ,semmi sem jó neki.Kiabál is.Valószínű érzi rajtam,hogy nagyon ideges és feszült vagyok??Sajnos a gyerekekkel sem vagyok türelmes,sokat kiabálok velük.Valószínűleg elválunk a férjemmel.Kőszönöm a válaszokat.
2016. nov. 18. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen egyertelmu.
2016. nov. 18. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
A gyerek a felnottek peldajat koveti. Latja,hogy veszekedtek,mindenki kuzd az igazaert. O is ezt csinalja az oviban. Sajnalom a helyzetet amiben vagytok,de igyekezz turelmes lenni a gyerekkel es beszeld meg a ferjeddel is,hogy ne a gyerek elott vitazzatok.
2016. nov. 18. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos ez úgy van, ahogy írtad. Érdemes volna beszélni az óvónőkkel és elmondani nekik, hogy otthon mi van, így ennek megfelelően tudnának segíteni a fiadnak az oviban.
2016. nov. 18. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ezer százakék hogy a fent leírtak az okai
2016. nov. 18. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy amilyen rossz neki, hogy titeket veszekedni hall, olyan rossz másnak is, ha veszekedni hallja őt! Magyarázd el neki szépen, hogy legyen jó.
2016. nov. 21. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!