Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Rivotril tapasztalatok? Kinek...

Rivotril tapasztalatok? Kinek hogy használ?

Figyelt kérdés
Rivotril tapasztalat érdekelne van e aki már fiatalon szedte és szedi 16 évesen. És a mellék hatás és mire szedte

dec. 1. 20:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Dührohamra szedte e valaki és a hatása milyen
dec. 1. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Felnőttként szedtem, jó nyugtató, de nagyon hamar rá lehet szokni és nehéz abbahagyni.
dec. 1. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Ezeknek csak akkor van értelme, ha mellette terápiára is jársz és megakarsz gyógyulni változni. Különben nem sokra mész vele max rászoksz és csak egyre több kell. Én frontint szedtem pánikbetegségre, hogy levigye a pulzusomat, de csak erre volt jó hosszútávon csak a terápia oldotta meg.
dec. 2. 06:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel az erős nyugtatókkal, hogy könnyen rá lehet szokni, és mindig nagyobb dózis kell belőle, mert már az adott nem segít. És leszokni baromi nehéz, nagy függőséget okoz. Én ugyan nem ilyen fiatalon szedem, de olyan fokú függőséget okozott, mintha drogot szedtem volna.
dec. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!