Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Az ADHD-t csak pszichiáter...

Az ADHD-t csak pszichiáter tudja megállapítani?

Figyelt kérdés

nov. 30. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológusnál kellett tesztet kitölteni a lányommal kapcsolatban. Plusz őt is kikérdezték, megfigyelték. Utána kapta meg a diagnózist.
nov. 30. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Csak ő jogosult rá, de gyógypedagógus is illetve pszichológus is meg tudja.
nov. 30. 22:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor elvileg a pedagógiai szakszolgálaton is meg tudják állapítani?
dec. 1. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. A pedagógiai szakszolgálat küld tovább pszichológushoz/pszichiáterhez.
dec. 1. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Erős gyanút tudnak mondani ott,de ahogy írtam, hivatalosan,csak pszichiáter.

2es voltam

dec. 1. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan csak és kizárolag pszichiáter.
dec. 1. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:

A szakszolgálatnál megvizsgálják. Ha gyanú van rá, akkor elküldik pszichiáterhez. Régen volt náluk is gyermekpszichiáter, de most már úgy tudom, hogy hoztak valami összeférhetetlenségi szabályt, ami miatt már nem dolgozhat náluk.

Ezért ha behívnak vizsgálatra, érdemes felhívni őket, hogy kell-e nekik pszichiátriai szakvélemény, mert ha már eleve úgy mész oda, akkor fel lehet gyorsítani a folyamatot.

dec. 7. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!