Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyünk? Kétéves, és bal...

Mit tegyünk? Kétéves, és bal kezét használja gyakrabban. Ha átszoktatjuk, lelki problémái adódhatnak. Viszont az egész világ és szinte minden jobbkezes, gyenge vigasz, hogy van már balkezes olló és zongora.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 22:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

tegnap 16:38

Akkor most bocsánatot kérek Tőled, és ezzel minden balkezestől minden szekálásért, a jobbkezes társadalom nevében. Én ugyan senkit sem bántottam soha balkezességéért, szerintem kérdésemből is hiányzott az agresszivitás, és a bocsánatkérésre is csupán magam hatalmaztam fel magamat, ami kissé gyengíti erejét, de ennyit tehetek. Éljünk békében, önbizalomban; fütyüljünk azokra, akik ezt érdemlik, és lehetőségeink szerint legyünk minél boldogabbak. Úgy legyen.

2010. máj. 9. 13:19
 62/65 anonim válasza:

én bal kézzel írok, dobok, de a jobb kezemmel simán pucolok krumplit, ollóval nyírok(igaz tudok ballal is)

nekem semmi baj nem volt még ebből, ha ballal fog dobni, legyen kézilabdázó a gyerek :D

2010. jún. 9. 19:24
 63/65 anonim ***** válasza:
én kétkezes vagyok, képzelheted a szüleim hogy megijedtek mikor egyik nap a jobb- másik nap a bal kezemmel rajzoltam :) Nincs semmi baj abban ha bal kezes...különleges,és még a legtöbb balkezes szépen is rajzol :D
2010. júl. 17. 20:17
 64/65 anonim válasza:
szerintem nem baj, ha balkezes, unokaöcsém is az (szeptemberben lesz 5 éves), neki sincs semmi gondja. az apja először megpróbálta a jobb kezét használtatni, pl. a kanalat át tette a jobb kezébe, meg mikor rajzolt, mondta, h a jobb kezével is próbálja meg, és most olyan "kétkezes" lett, de enni meg ilyenek mindent bal kézzel csinál :) olyan édes :D
2010. júl. 30. 13:44
 65/65 anonim ***** válasza:
Én balkezes vagyok én egy olyan rokonomat nem ismerem aki balkezes lenne, minden rokonom jobbkezes és imádom, ohhy én kitűnök közülük :D
2010. szept. 26. 18:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!