Jobbkezes vagyok. Át tudok szokni balkezes írásra?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 16:06
1/24 anonim válasza:
Át, de nem ajánlatos: az agynak nem tesz jót...
2/24 anonim válasza:
én bal kezes vagyok de nem tudom elképzelni hogy jobbal írjak. nagyon rossz:S
amúgy miért akarsz:O?
3/24 anonim válasza:
gyakorolj sokat és át tudsz...
4/24 anonim válasza:
XX.században volt egyszer téma hogy egy időben mindenkire rá akarták erőltetni a jobb kezes írást aztán a balkezes gyerek már kis híján megvakult.Nem tudom leírni neked hogy pontosan mi az összefüggés a kettő között, de előttem is írta valaki hogy nem tesz jót az agynak, gondolom valami ilyesmi lehet.
5/24 anonim válasza:
Nehogy megtedd!
Persze gyakorolhatsz,de ne akarj úgy írni bal jobb kézzel, mintha jobbal írnál.
Kérdésedre válaszolva:
-Igen, de súlyos kockázatokkal jár!
6/24 anonim válasza:
Igen, megtanulhatsz bal kézzel is írni. Ha eltörne a jobb kezed, akkor muszáj lenne. Megtörtént, hogy kéztörés után szoktak át emberek a bal kézre, és a bal kezes írásra.
Máshogy kell bal kézzel írni. Ajánlom a háromszögű ceruzákat.
7/24 A kérdező kommentje:
mit értetek a súlyos kockázatok alatt?
am. köszi :)
2010. szept. 10. 20:38
8/24 anonim válasza:
hát mert ha bal kezes vagy akkor a jobb agyféltekéd a dominánsabb és ha jobb kezes vagy akkor meg a bal agyféltekéd. és most képzeld el hogy milyen lesz emiatt az agyad..
9/24 anonim válasza:
ágyba vizelés veszélye is fent áll... komoly! nem vicc! magyar tanár mondta nekünk még anno XD
10/24 anonim válasza:
gyakorolj és megtanulsz. Az ilyen tudás jó dolog, és nem szokott káros lenni. Akkor már az is káros lenne, amikor megtanulsz legalább az egyikel írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!