Mit tegyünk? Kétéves, és bal kezét használja gyakrabban. Ha átszoktatjuk, lelki problémái adódhatnak. Viszont az egész világ és szinte minden jobbkezes, gyenge vigasz, hogy van már balkezes olló és zongora.
ááá kérdező, téged a múltból teleportáltak ide?
Jah még egy tipp, ha esetleg látsz egy fekete macskát, az NEM egy macskatestet öltött boszorkány, úgy hogy nem kell máglyán elégetni.....csak gondoltam jobb, h ha ezt is tudod.
Egyébként az aktuális év 2010 (kétezertíz)
Hogy milyen indulatos némely balkezes! Vagyis, sok. Vajon miért?
Látom, hogy többségben el sem olvasták válaszaimat, csak vagdalkoznak. Vajon miért? Miért keresnek sértőt ott, ahol ez teljességgel hiányzik? Mit éreznek BELE az ügybe? Vajon mi gerjeszti a szélsőséges indulatokat?
Szerintem az,hogy 90%ban ugyanazt szajkózzák az emberek,hogy nem tudsz irni,vezetni,vágni - elhiszem hogy valakinek nehézséget okoz ezen müveletek elvégzése,de ha csak azért sütik rád mert te balkezes vagy az egy idő után már kicsit idegesitő lehet.
Mintha valami betegség lenne.Gondolom ez vált ki indulatokat.
De érdekes módon, én legalábbis ezt csak a balkezesek válaszában olvastam (szinte), ilyen formában "Ti barom jobbkezesek, ÉN balkezesként tudok írni, vezetni, vágni"
De egyetlen választ sem olvastam, jobbkezes vagyok és szerintem szoktasd át, mert nem fog tudni írni, vezetni, vágni. Az meghogy milyen jelzőkkel illetik a jobbkezeseket, meg a kérdezőt- felmerül az emberben a kérdés vajon a neveltetésük ilyen és otthon az édesanyjuk beszélt így velük, vagy a jobb agyfélteke dominanciája együtt jár az aggresszívitással vagy neked van igazad és annyi bántás érte őket az életben, hogy mindenkinek nekiugranak ha kell ha nem.
De megértem az anyukát, hogy felmerült benne ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!