Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit lehet egy abszolút rossz,...

Mit lehet egy abszolút rossz, "menthetetlen, nevelhetetlen" gyerekkel kezdeni?

Figyelt kérdés

Rokonoknál vannak több hétig látogatóban. Így a társaság, amely körülveszi őket, közvetett rokonokból és egyáltalán nem rokon emberekből is áll. A két gyerekre nem lehet egyáltalán hatni. Őrjöngenek, fizikailag is agresszívak. Mindig a saját fejük után akarnak menni, ha fegyelmezési kísérlet van, jön az őrjöngés. Az egyik kissrác a bünti megtorlásaként papírt tett a ház tövébe, és meggyújtotta, hogy ráégesse a házat a bent lévőkre. Máskor a nagymama próbálta fegyelmezni a nagyobbikat fakanállal (nem ment volna el a verésig, csak elővette, hátha azzal ébreszt egy kis tiszteletet), mire az kikapta a kezéből és elkezdte vele ütlegelni.

Ez utóbbinak amúgy vannak ilyen kellemes kis vonásai. Múltkor kíváncsiságból bement a tyúkokhoz, és eltörte az egyik szárnyát. Szidás után pár nappal megint, és eltörte egy másik nyakát. És nem véletlenül. Nem csak simán bement, hogy megnézze őket, játsszon, és óvatlanságból okozott sérülést. Ő maga mondta, hogy kíváncsi rá, meg tudná-e ölni, ha akarná. (Elégedetten konstatálta, hogy igen.)

A gyerekek 4 és 6 évesek.

2016. aug. 13. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%
Brutálisan hangzik, milyenek a gyerekek, de szerintem a szüleikkel lehet itt valami nagyon nagy galiba, hogy ilyenek lettek. Ahogy leírtad, anyuka totál lesz**ja őket (ajándékokkal pótolja a szeretetét), apuka pedig simán lehet, hogy otthon bántja a családot. Erre mondjuk még rájön egy kis korlátlan tévézés-netezés (addig is csöndben van a gyerek, sebaj, hogy olyanokat néz, amit fel sem bír dolgozni), és máris készen van két ilyen fiúgyermek, akik azért őrjöngenek, hogy végre valaki tényleg foglalkozzon velük, és a remek ötleteitek mondjuk a szuper filmekből veszik, amiket néznek.
2016. szept. 12. 22:40
 22/23 anonim ***** válasza:
92%
az en csirkem nyakat torte volna el ugy megvertem volna hogy nem all labra egy hetig. es nem erdekelt volna ki mit szol hozza. vagy ha kepes lettem volna uralkodni magamon akkor bezartam volna egy kis zarhato helyisegbe es onnet nem johetett volna ki. ott kapott volna enni meg egy vodrot a dolgat intezni. amig a szulei nem jottek volna erte. en soha el nem vallalnek ilyen undorito gyereket. tuti hogy nem normalisak. lehet hogy a szulok sem.
2016. nov. 1. 09:32
 23/23 Csirke úr válasza:
24%
Vegyél egy kést és ha öl vágd meg a kezét szúrd meg vagy csak a halott tyúkot tedd rá mikor alszik biztos megrémül
2017. okt. 21. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!