Tényleg megbukott a liberális nevelési módszer?
A kommenteket olvasva.Nézzétek, mi négy gyereket nevelünk, szerintetek mennyit kellene magyaráznom és ott állnom a gyerekek mellet,hogy jó liberális szülő legyek. Több gyeremekes liberálisok nálatok ez hogy ment.
Más. Figyeljétek meg milyen mérhetetlenül átsugárzik a liber gondolkodás a pökhendi szurkálódók kérdéseiben. Nincs agresszió ? Nincs kioktatás? Nincs számonkérés? Nincs szelíd érvelés és rávezetés ? Tehát megbuktál barátom ! Bort iszol de bőven, és vizet prédikálsz!
Én azt gondolom, hogy ezt nem lehet erőltetni. Ha olyan a szülő személyisége, hogy alkalmas az ilyen stílusú- szemléletű nevelésre, akkor nem esik nehezére, akármennyi gyereke van. Ha nem olyan a szemlélete, akkor nem fog menni. De szerintem a gyereknevelésben nemcsak egyféle jó van (mint ahogy semmiben), biztosan vannak mittomén katonás szülők, akik önazonosak, és mindenki elfogadja tőlük azt a stílust. Szerintem ebben az a lényeg, hogy ne póz legyen, hanem az emberhez passzoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!