Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Iszonyat hisztis a lányom,...

Iszonyat hisztis a lányom, nincs módszer hogy abbahagyja? .20 hetes terhes vagyok, lehet, hogy ez viselte meg?

Figyelt kérdés
5 éves lányom 2 hónapja borzasztóan hisztis lett. Napi szinten megy a hiszti. 20 hetes terhes vagyok, lehet, hogy ez viselte meg? Kipróbáltunk sok mindent, leöntöttem vizzel, beállitottam a kádba tusra, elvettem a játékokat, kihuztam a tv antennát..semmi nem használ, csak jobban csinálja, addig, amig be nem fullad, ugyanis asztmás. Egyébként nagyon okos, értelmes kislány, mindig segit, takarit, ha kell, elvan egyedül, órákig eljátszik! Segitsetek, mit tehetnék még? Kérlek, segitsetek.
2011. dec. 19. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam (2,5) nagyon gyugis,de ha el kezd hisztizni,akkor én magára hagyom,vagy be viszem a szobájába és visszaviszem addig amíg meg nem nyugszik.Nálunk ez bevált.
2011. dec. 19. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt próbáltuk, olyankor abba is hagyja, de elkezd játszani, és ezért áll le a hiszti!
2011. dec. 19. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Ha megnyugodott, kérdezt meg tőle, hogy mi a baja.

A dackorszakot hogyan kezeltétek?

2011. dec. 19. 13:58
 4/8 A kérdező kommentje:
A dackorszak nem is volt annyira dacos. Nagyon jó kislány volt eddig, most is az lenne, ha a hisztivel felhagyna. Volt olyan, hogy megkérdeztem, mi baja volt, miért csinálta ezt, mindig szemlesütve mondta, hogy épp miért. Én mondtam neki, hogy anya meg apa szépen is megérti, ha szépen elmondod, mit szeretnél, akkor az jobb, mint a hiszti ! Tudja, hogy hiszti volt, be is látja, el is mondja, hogy miért kap büntit, tisztában van vele, hogy sem a hisztije, sem a toporgása nem visz eredményre. Mégis csinálja.
2011. dec. 19. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
lehet, hogy uj neki ez a teso dolog, ulj le vele beszelgetni, magyarazd el, hogy miben fog megvaltozni az eletetek... nem egyszeru, es most keszulj fel a feltekenysegre...
2011. dec. 19. 19:59
 6/8 anonim válasza:
Akkor itt a bibi! Az, hogy nem volt dackorszak. Előbb utóbb mindennek eljön az ideje. Neki ez a dackorszak mostanra tolódott ki. Szerintem nem sok mindent tudsz vele kezdeni, minthogy kivárod, míg tovább lép ezen a korszakon. A pszicho tanárnőm mondta, hogy volt egy olyan esete, amikor egy 17 éves gyerekkel nem tudtak mit kezdeni a szülei, mert mindig is minta gyerek volt. De egyszer csak nem lehetett ráismerni. A végén kiderült, hogy nála ezek a korszakok (a dackorszak + tinikorszak) egyszerre jelentek meg, ilyen későre kitolódva.
2011. dec. 21. 15:21
 7/8 STRING válasza:
Emberek! Soha nem az a megoldás ha elvesszük a gyerektől amije van. Mert akkor nem fogja tudni hogy miért történt. Meg kell beszélni vele a dolgokat, és nem hiszem hogy egy 5 éves lány nem tudja elmondani mi baja lehet. Mert a jó kapcsolat a közös megértésen alapul.
2012. jan. 3. 09:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha elveszem valamijét, akor elmondom, hogy miért, és hogyan kaphatja vissza. Amikor abbahagyja az üvöltést, akkor elmond ja ő is, mi volt a rossz. Okos, megérti, csak az állandó hiszti..
2012. jan. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!