Tsmt-re járók! Mennyire hatásos ez a módszer?
A logopédiát és a gyógyped. fejlesztést is szépen kiegészíti a TSMT. Vagyis mondhatnám, hogy oda-vissza egészítik ki egymást, nem lehet mellélőni vele, kárára nem lesz a gyereknek.
Ha otthonra is adnak tornagyakorlatokat, azt mindenképp csinálni kell, úgy ahogy előírják, és olyan gyakran, amilyen gyakran mondják nektek.
Nekem gyerekkori tapasztalatom van a tsmt-vel. 3-4 éves koromban kellett csinálni, otthonra írtak ki gyakorlatokat. Mondókák voltak, amikkel kellett őket gyakorolni.
Nálam nagyon hamar segített, addig nem mertem pl. ugrani, nem tudtam egyszerre mozogni és beszélni de a tornával valami 1-2 hónap alatt már meg tudtam csinálni. Nálam az egyensúlyozással volt sok baj, azon is sokat javított. Addig fél lábon sem tudtam megállni, utána meg már ugráltam is úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!