Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami hatásos módszer az...

Valami hatásos módszer az anyatej termelésre?

Figyelt kérdés
Szopizik a babám de mivel nincsen elegendő tejem pótolnom kell tápszerrel. Tudtok valami hatásos módszert tejtermelésre? Urtica urens nem sokat ért. Valami tea esetleg?
2013. jún. 4. 14:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Hagyd abba a pótlást és szoptass igény szerint. Csak ez a módszer van. Ha tovább pótolgatsz, végleg el fog apadni a tejed.

Olyan nincs, hogy kevés a tej, csak olyan van, hogy nem igény szerint kap a baba meg fölöslegesen méregetve van és könyv szerint etetve.

Tedd mellre a kicsit ahányszor csak éhes vagy szomjas, felejts el minden mást, be fog állni a kereslet-kínálat tökéletesen.

2013. jún. 4. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
igény szerint szoptass,és vond bele a férjedet is,biztosan szívesen segít :)
2013. jún. 4. 14:10
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy ha már nem ömlik a szájába a tejcsi akkor már ordít. Ha már kevesebb van a ciciben akkor vagy ordit vagy elalszik rajta.
2013. jún. 4. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:

görögszénamag kapszula és nagyon sok folyadék, akár sör is!

én megértem a problémád...könnyű mondani, hogy igény szerint szoptasson az ember :(

2013. jún. 4. 14:12
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem a fejés segített,és csak a 6 hónapban kezdtem fejni
2013. jún. 4. 14:15
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát igen ,igény szerint akkor reggeltől estig cicin lenne,mert nagy baba.

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 4. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:

amit a kommentedben írtál, az nem a kevés tej miatt van, hanem a cumizavar az oka.

pont ezért kéne abbahagynod a pótlást és akár 1 óránként mellre tenni, míg el nem felejti, hogy van az a szuper üveg ami meló nélkül a szájába önti a cuccot :)

ráadásul, akkor kezd el termelődni a tej ha ilyenkor, mikor a babád már kéri az üveget, akkor szopizik. mert csak annyit termel amennyi a kívánalom, de ugye te akkor tápszert adsz neki.

tuti húzós 3-4 napotok lesz ha elhatározod magad, de biztos sikerül ha kitartasz! :)

2013. jún. 4. 14:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen. Tápszert kap pótlásként! Szegénykém amúgy is nagyon hasfájós,ha még igény szerint is szoptatnám... Akkor ordítana éjjel-nappal. A pótlás annyival jobb hogy akkor nyugodt vagyok,mert tudom hogy megette a szükséges mennyiséget,és nem éhes. Persze a legjobb az lenne ha nem kellene pótolnom.
2013. jún. 4. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a kaják nagyon megemelték a mennyiséget,bár szerencsére nem volt rá szükségem,például a grízes tészta egyszerűen csodákra volt képes,ha azt ettem,majd szétdurrant a mellem.És egyszer voltam vendégségben,ahol rostos üdítőt ittam,na,alig vártam,h hazaérjek,le kellett fejnem,annyira sok lett,rendesen bedurrant tőle..szóval a teákon kívül ez is bejöhet...
2013. jún. 4. 14:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérj tanácsot szoptatási tanácsadótól és olvass utána a szoptatási problámáknak. Úgy látom van benned némi tévhit az igény szerinti szoptatásról, és az is igaz, hogy a babád valszeg cumiavaros lett, mert megszokta, hogy az üvegből dől a tej. Ha eztán sem sikerül, ne görcsölj rajta, nem a világ vége, hogy félig tápis a babád. www.lll.hu
2013. jún. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!