Anyatej kiütésre mit használtok? Sudocrem vagy valami hatásos rá?
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. aug. 14. 16:23
1/10 anonim válasza:
Én semmit. Nem mondta senki (se a gyerekorvos, se a védőnő), hogy kéne rá valami. Elmúltak, elmúlnak maguktól, semmi nyomuk, gyönyörű a bőre. A múltkor megijedtem, mert az egyik helyén mitesszerszerű barna pötty lett, de nem piszkáltam, kb. 2-3 hét alatt eltűnt.
5 hónapos Kisfiú anyukája
2/10 anonim válasza:
Mi anyatejjel kenegettük, és szépen elmúltak. De lehet, hogy anélkül is elmúltak volna. Gyógyszer és hasonlók nem kell rá, az biztos.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. aug. 14. 17:07
4/10 anonim válasza:
Én is anyatejjel kentem a kislányomnak.Gyönyörűen elmúlott neki.
5/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt múlt el az anyatejtől?
Fényképészhez mennénk, de amíg ilyen a kis arca, addig nem akarom elvinni!
Köszönöm szépen
2012. aug. 14. 17:41
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. aug. 14. 18:25
8/10 anonim válasza:
Nekünk az Alsol kenőcs gyönyörűen rendbehozta a Kisfiam bőrét, pedig nagyon durván pöttyös volt, még a fejbőre is vastagon!
9/10 anonim válasza:
A kisfiamnak 1 hónap alatt nem múlt el magától, így teljesen el kellett hagynom a tejes ételeket. Utána szépen rendbe jött a bőre. Most próbáltam megint tejet inni és már nem lett kiütéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!