Valami hatásos módszer az anyatej termelésre?
Figyelt kérdés
Szopizik a babám de mivel nincsen elegendő tejem pótolnom kell tápszerrel. Tudtok valami hatásos módszert tejtermelésre? Urtica urens nem sokat ért. Valami tea esetleg?2013. jún. 4. 14:04
11/14 anonim válasza:
A babád sem hasfájós nem lenne, sem nem ordítana, ha igény szerint szopizhatna. A cumizavar miatt valóban lesz pár húzós napotok, de hidd el, megéri! És tényleg olvass a dolgok után, mert sok mindent nem jól tudsz. Ha nekünk nem hiszel, kérd szoptatási tanácsadó segítségét. A la leche liga honlapján, mit már írtak előttem (www.lll.hu) megtalálod az elérhetőségüket. Sok sikert!
12/14 anonim válasza:
igény szerint szoptatás, laktoherb tea és röhögni fogsz, ha van szex, reggelre több a tejem
13/14 anonim válasza:
amiket előttem írtak, grízes tészta, zabkása, görgszéna mag kapszula (2 hónapig 3x3at szedtem), és szoptass!!!! ne mérd, ne aggódj, hogy kevés, pihenj, a férjed segítsen, amit tud
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 5. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!