Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tennétek ha a 14 éves...

Mit tennétek ha a 14 éves lányotokról kiderülne hogy a barátját szájjal kényesztette?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 19:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Ki nevelte ilyenné?
2016. ápr. 28. 17:33
 32/41 anonim válasza:
32%
Egyetértek "inkább cumizzon mint drogozzon " bejegyzéssel. Egyébként észbontó,mennyire elszálltak a fantáziák. Az volt írva, hogy "a barátja szájjal kényeztette" magyarul a srác nyalt... nem biztos, hogy a lány is orálozott... legalábbis nem derült ki. Visszatérve a kérdésre, ha a lány tisztában van a biztonságos szexel, akkor inkább ez mint a drog, az alkohol, cigi stb. Azért én beszélnék vele arról a pszichés esetről, hogy egyre idősebb lesz, egyre többet fog akarni, ami a végén aberrációkba torkollhat. Tehát szexeljen, de azt is moderációval. S így sokkal "finomabb"lesz minden alkalom 😊
2016. ápr. 29. 05:58
 33/41 anonim válasza:
Elnézést elolvastam a telefonon. Ki kit kényeztetett 😂😂😂 mindegy a lényeg amit később írtam.
2016. ápr. 29. 06:00
 34/41 zolo válasza:
50%
Ez a eset nem ilyen egyszerű. Itt mindenki ítélkezik, de arra nem gondol ő milyen volt 14 éves korában. Az sem mindegy mennyi ideje járnak együtt a barátjával. Milyen a kapcsolatuk. Pont ez a legnehezebb korszak szülő és gyerek között. Arra is kíváncsi lennék hogyan szerzett róla tudomást. A lánya mondta el akkor nagyon örülhet, mert nagyon bizalmi viszony van köztük. Ez ritkaság, inkább hazudoznak titkolóznak. Az nem jó dolog, ha leszidja és mindenek elmondja. Így a bizalom is meg fog szűnni. Megtiltani nagy hiba lenne, hogy találkozzanak. Ez úgy sem sikerülne és amit tiltanak azt még jobban csinálják. Szerintem az lenne a helyes, ha a lány fel lenne világosítva milyen veszélyek történhetnek vele. Nem csak a szexuális felvilágosításra gondolok. Ezt nem lenne jó reklámozni barátok között sem, mert mindenki kis K-nak gondolná. Neten pedig semmiképpen nem kellene ilyen képet megosztani, sőt meztelen képet sem főleg arccal. Már régebben járnak együtt, akkor megpróbálnék őszinte baráti kapcsolatot fenntartani vele és a barátjával is. Szerintem az nem baj ha két ember boldog együtt és jól érzik magukat. Az viszont nagy baj lenne, ha csak kihasználni szeretné a fiú és utána továbblépni. Vagyis nem is szerette igazán. Több hónapot is képes volt várni szex nélkül akkor valószínűleg komolyan gondolja. Az viszont egy más kérdés, ha kettő tapasztalatlan kerül össze mi lesz a vége. Könnyen fájdalmat csalódást okozhatnak a másiknak. Ezért csak lassan ismerjék meg egymás testét és nem muszáj 14 évesen a szüzességet elveszíteni. Másképpen is lehet örömet szerezni egymásnak. Az orális szex azért annyira nem nagy tragédia mint ahogyan ezt itt sokan kezelik. Csak helyén kell kezelni a dolgokat. Az a lényeg a tiltással csak mindent elrontasz. Őszinte értelmes baráti beszélgetéssel többet lehet elérni.
2016. ápr. 29. 15:32
 35/41 anonim ***** válasza:
utolsó, nagyot tévedsz. Pont azért ítélem el, mert tudom én milyen voltam, és a környezetem milyen volt az ő korában. Senki se volt ilyen ribizli.
2016. ápr. 29. 15:37
 36/41 anonim ***** válasza:

Egyrészt csalódott lennék hiszen nem így neveltem de másrészt tudom, hogy 14 évesen már kezdenek a hormonok tombolni.

De én is voltam 14 éves, túltengő hormonokkal mégse sz*optam le az első srácot akit megláttam és nem adtam oda magam neki.

Bár engem a szüleim nagyon szigoruan fogtak lehet ez is kozrejatszott ebben.

2016. ápr. 30. 09:23
 37/41 mobidick ***** válasza:

T. 7/36.

Tamáskodnék abban, hogy jobb az orál bárminél. Gondoltál arra , mi mindent kaphatnak el így? Nem is beszélve a mai fiatalok igénytelenségéről a tisztálkodás terén. (természetesen tisztelet a kivételnek). Újra írom: Totál fertőzés melegágya a pénisz és környéke, ha nem tolálisan tiszta. Ua. vonatkozik a lányok vaginájára is....

2016. ápr. 30. 10:01
 38/41 anonim ***** válasza:
25%
Hogy hogyan derül ki? Ejj, de fantáziátlanok vagytok. Pl. ott ficek a szája szélén a cuccból egy csepp :D Megdicsérném, becsülendő, szeresse csak. Hisz én meg 34 évesen azon szenvedek, hogy a drága képes meglepődni azon, hogy a férfiak ezt szeretik. Komolyan elhiszi bárki, hogy egy 30 feletti nő ezzel nincs tisztában?
2016. ápr. 30. 23:45
 39/41 anonim ***** válasza:
57%
Elsüllyednék a szégyentől...
2016. máj. 4. 11:25
 40/41 anonim ***** válasza:

semmit. en 15 voltam ennel a rettenetes esemenynel;-))) ja es nem kotottem az orrara a csaladombol senkinek.

jobb mintha drogozna. remelem a fiu is "vissza kenyeztette", az ugy fair.

Ja es 40 eve hazas vagyok csak nem felejtettem el hogy milyen volt tininek lenni.

orulok hogy itt mindenki jogosult volt a feher fatyolra es a mirtuszra az eskuvon. a

az en ferjem 16 eves volt elmeselte hogy az akkori roppant csini tanarnoje tanitotta meg (hala neki ) hogy hogyan kell ezt ugyesen muvelni.

ne csinalj belole ugyet.

2016. okt. 14. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!