Szülők! Ti mit tennétek ha egy szem lányotokról kiderülne hogy a lányokat szereti?
15 éves vagyok, és sose néztem meg a fiúkat úgy hogy most járnék vele.
Ez már 2-3 éve is gyanús volt, de most rájöttem...ugyanis szerelmet vallottam a legjobb barátnőmnek aki előző évben ment el a suliból...
Vagyis tavalyi suliévben volt ez hogy írtam neki egy levelet utolsó nap amiben leírtam hogy szerelmes vagyok...
Nevelőapukámmal beszéltem erről mert ő olyan mintha a haverom lenne amúgy...ő azt mondta ez csak valami kamaszkori fellángolás...de szerintem nem
Anyukák ti mit tennétek ha az egy szem lányotokról kiderülne hogy a lányokat szereti?
Ne haragudj, de én ugyanazt mondanám, mint a nevelőapád.
15 éves vagy, nagyon fiatal. Semmit nem jelent, hogy eddig nem érdekeltek a fiúk.
Érezhetsz komoly lelki vonzalmat a barátnőd iránt, és ha elment, akkor főleg fájhat, hiányozhat. Kevés embernek van igazi barátja. De ez még nem jelenti az, hogy a lányokat fogod szeretni.
Off: 15 vagy,, nem biztos, hogy tényleg a lányokat szereted. A te korodban én csókolóztam a barátnőmmel, ilyesmi, és egy év múlva totál belepistultam egy srácba (akivel semmi nem lett aztán).
Egyébként nem zavarna, az a fő, hogy boldog legyél, ha lánnyal, hát lánnyal. Amíg normálisan viselkedik veled a párod, és jól érzitek magatokat, kb. mindegy lenne.
Max. az unoka miatt fájna a szívem :)
Vicces amúgy, hogy sokak számára egy kamasz akkor lehet csak biztos a szexualitásában, ha hetero. Ha homoszexuális/bi/akármi, akkor "ez egy fellángolás", "majd elmúlik", stb.
Kérdező, én ugyan még nem vagyok szülő, pár évvel vagyok idősebb nálad, viszont az én szüleimet egyáltalán nem zavarná, ha én, vagy a húgom bejelentenénk, hogy a lányokhoz vonzódunk, vagy hozzájuk IS vonzódunk (egyébként szerintem bennem van egy enyhe bi hajlam, de ebben nem vagyok teljesen biztos). Fogalmam sincs, anyukád hogy reagálna, de ha amúgy jó a kapcsolatotok, akkor szerintem mondd el neki.
Még ne vedd biztosra, az ilyen korúakban tombolnak a hormonok, az is lehet csak kíváncsi vagy.
De ha a gyerekem elém állna hogy "anya, én meleg/leszbikus vagyok"... oké... Most ítéljem el azért mert ő olyas valakit szeret aki egynemű vele? Amíg boldog nekem édesmindegy milyen nemű személlyel jár.
"Vicces amúgy, hogy sokak számára egy kamasz akkor lehet csak biztos a szexualitásában, ha hetero. Ha homoszexuális/bi/akármi, akkor "ez egy fellángolás", "majd elmúlik", stb."
Ennek is lehet esélye ahogy annak is, hogy valaki heteronak tartja magát majd később kiderül, hogy nem az. Én konkrétan kb 13-14 és koromtól tudom, hogy meleg vagyok és ez nem változott bár igaz, hogy még csak 18 vagyok, de erre semmi esélyt nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!