Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tennétek ha a 14 éves...

Mit tennétek ha a 14 éves lányotokról kiderülne hogy a barátját szájjal kényesztette?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 19:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
37%
Elgondolkodnék azon, hogy hol rontotta el ennyire.
2016. ápr. 25. 20:14
 12/41 anonim ***** válasza:
54%
Gratulálnék és megkapná dobozban ajándékba.
2016. ápr. 25. 20:17
 13/41 anonim ***** válasza:
14%
Sok okosnak: ez nem a lány, hanem az anyja! Szövegértés mond nektek bármit is? Nagyon egyszerű (érintőképernyős) telefonról félreírni a szöveget, mivel nem kifejezetten az ujjunkra van szabva. Ha kb 10 éves vagy akkor ezt még nem értheted, majd ha felnősz akkor fogod, ne aggódj! ;)
2016. ápr. 25. 23:40
 14/41 anonim ***** válasza:
81%

Utolso, de jot nevettem rajtad 😃.

Nem, ez a kislany, aki ide irt, egy hozzaszolasa torolve is lett, mert ocsmanykodott.

A "sz" betut ugye ket betubol rakom ossze, a "z" meg ugye egy, hol csuszott meg a keze telorol? 😃

A tipikus felreutesi hibak, amiket en is szoktam, ugy tortennek, h egymas mellett levo betuket ront el az ember. Pl: Egxmas, szoktan stb. 😃

De azert aranyos vagy, nyilvan te is 14 eves vagy.

2016. ápr. 26. 06:33
 15/41 anonim ***** válasza:
91%

Igen,nagyon egyszerű telefonról félreírni a szöveget,és kb.ugyanilyen egyszerű ki is javítani azt!

Semmivel nem kerül többe,mint az,hogy ideírja: (bocs a helyesírásért,telóról vagyok)

A telóról is lehet helyesen írni,ha valaki akar!

2016. ápr. 26. 06:59
 16/41 anonim ***** válasza:
85%
Rádöbbennék, hogy nagyon rosszul neveltem.
2016. ápr. 26. 08:02
 17/41 anonim ***** válasza:
13%

Én pedig rajtad nevetek jót! :)

Miből gondolod, hogy ez ugyanaz a lány? Anonim nevekkel vagyunk (már aki, ő pl. igen). Mi értelme lenne így feltennie a kérdést, hogy anyának adja ki magát?Kétségbeesésébe pedig bárki félreírhatja a szöveget, én sem mindig olvasom vissza/javítom ki, pláne nem ha olyan állapotomban vagyok.

2016. ápr. 26. 10:15
 18/41 anonim ***** válasza:
29%

utolsó, hol is írta hogy ő az anya? Ne papolj szövegértésről, ha neked se megy... Azt kérdezte hogy a válaszolók mit tennének. Nem írta sehol hogy ő lenne az anya.

én nagyon csalódott lennék, hogy gyereket vártam de csak egy kis ribizli jött.

2016. ápr. 26. 10:29
 19/41 anonim ***** válasza:
45%
Hm...Majd ha a válaszolók gyerekei szopnak- nyalnak 13 évesen :D
2016. ápr. 26. 10:36
 20/41 anonim ***** válasza:
2%
Nem írta, hogy anya kérdezi, de elég egyértelmű... Mondjátok már el nekem, hogy miért fikázzatok a nevelését? Szerintetek a ti lányotok/fiatok majd cölibátusba megy 30 éves koráig? Jézusom, könyörgöm mielőtt ítélkeztek gondolkodjatok már! Ez nem elsősorban nevelés kérdése...egyre elfajzottabbak a mai gyerekek.
2016. ápr. 26. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!