Mit tennétek ha a 14 éves lányotokról kiderülne hogy a barátját szájjal kényesztette?
Utolso, de jot nevettem rajtad 😃.
Nem, ez a kislany, aki ide irt, egy hozzaszolasa torolve is lett, mert ocsmanykodott.
A "sz" betut ugye ket betubol rakom ossze, a "z" meg ugye egy, hol csuszott meg a keze telorol? 😃
A tipikus felreutesi hibak, amiket en is szoktam, ugy tortennek, h egymas mellett levo betuket ront el az ember. Pl: Egxmas, szoktan stb. 😃
De azert aranyos vagy, nyilvan te is 14 eves vagy.
Igen,nagyon egyszerű telefonról félreírni a szöveget,és kb.ugyanilyen egyszerű ki is javítani azt!
Semmivel nem kerül többe,mint az,hogy ideírja: (bocs a helyesírásért,telóról vagyok)
A telóról is lehet helyesen írni,ha valaki akar!
Én pedig rajtad nevetek jót! :)
Miből gondolod, hogy ez ugyanaz a lány? Anonim nevekkel vagyunk (már aki, ő pl. igen). Mi értelme lenne így feltennie a kérdést, hogy anyának adja ki magát?Kétségbeesésébe pedig bárki félreírhatja a szöveget, én sem mindig olvasom vissza/javítom ki, pláne nem ha olyan állapotomban vagyok.
utolsó, hol is írta hogy ő az anya? Ne papolj szövegértésről, ha neked se megy... Azt kérdezte hogy a válaszolók mit tennének. Nem írta sehol hogy ő lenne az anya.
én nagyon csalódott lennék, hogy gyereket vártam de csak egy kis ribizli jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!