Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nemsokára szeretnénk megpróbálni a babagyártást, de iszonyatosan rossz érzés jött rám. A családunkban van egy kisfiú, aki teljesen kezelhetetlen, 4 éves, nem beszél, nem eszik, csak bizonyos fajta ételeket, nem érdekli semmi, szerintem rá is ráhúznák, hogy autista. Emellett rengeteg ilyen gyereket látok, akik "tünetei" hasonlóak, és megkapják az autista jelzőt..Mindenhol azt olvasom, hogy régen is ennyi "autista" volt, csak akkor nem foglalkoztak vele, elkönyvelték szimplán butának.. Én ezzel vitatkoznék, 30 éves vagyok, de az első 25 évemben én nem láttam ennyi nehezen kezelhető gyereket. Voltak hiperaktív, vagy más problémával küzdő gyerekek, de ilyen súlyos gondokkal (pl. nem evés, nem beszéd, nem wc-zés csak erőszakkal) nem nagyon találkoztam, most meg minden 3. gyerek kb. ilyen gondokkal küzd..Szerintetek mi történik most az emberiséggel? Félek..

2016. jan. 29. 08:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kedves 20-as, majd írok privit.
2016. ápr. 24. 14:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!