Mit lehet csinálni azzal a 6 éves gyerekkel, aki arra szokott rá, hogy a kádba végezze a nagy és kis dolgát?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer láttuk, hogy oda pisilt, kakilt. Rászóltunk hogy a wcbe kell, de továbbra is folytatja. De nem fürdéskor, hanem simán amikor pisilnie-kakilnia kell. Az elmúlt 3 évben semmilyen szobatisztasági gondja nem volt.ma 12:12
1/15 anonim válasza:
Lehet hülyeség, de ha külön van a fürdő és a wc, zárhatnátok a fürdőt, és csak a felnőtteknek legyen kulcsa hozzá. A gyereket pedig csak akkor emgeditek be, amikor megy este fürdeni. Így máris kevesebb alkalma lenne rá.
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos egybe van.
ma 12:23
3/15 A kérdező kommentje:
De nem értem miért csinálja. Kérdeztem, azt válaszolja hogy nem tudom.
ma 12:24
4/15 A kérdező kommentje:
Ja és ezek után nem is törli ki magának csak felhúzza a gatyáját. 5 éves korától mostanáig rendesen kitörölte.
ma 12:27
5/15 anonim válasza:
Rászokott????
A rászokás egy rendszeres tevékenységet feltételez. Hát én az első alkalomnál totál kiakadtam volna és nem engedtem volna.
Ha már rászokott, akkor kb. ugyanolyan nehéz leszoktatni róla, mint minden rossz szokásról. Jobbat nem tudok, menj be vele minden alkalommal, amikor dolgát végzi és ellenőrizd, hogy mit csinál.
6/15 anonim válasza:
Kamu. Ilyen nincs, hogy egy anya ennyire nem figyel a gyerekre. Ha mégis, hát komolyan pusztuljunk. De ezek a fajta emberek.
7/15 A kérdező kommentje:
Rendben. 3-4 napja csinálja, mondtuk neki, hogy nem oda kell, de hatástalan. De lehet mégis megpróbáljuk, hogy zárjuk a fürdőt, és szólnia kell ha be kell mennie.
ma 12:49
8/15 anonim válasza:
Esküszöm, ezt nem hiszem el, hogy ilyen van? Én egyszerűen megoldanám a dolgot. Megmondanám, azért van wc, mert oda végezzük a dolgunkat. Igaz a pisi lefolyik a kádból a lefolyón, de a következő belekakilásnál vele takarittatnám ki a kádat, garantálom elmenne a kedve tőle!
9/15 anonim válasza:
Ha eddig nem csinálta és nem volt ilyen gond, akkor arra gondolnék, hogy történt valami a WC-ben. Nyilván valami nem kellemes. Nem bántotta valaki? Akár óvodában, iskolában, edzésen, stb.?
10/15 anonim válasza:
9-es fontos dolgot írt!
Ki kéne puhatolni ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!