Mit lehet csinálni azzal a 6 éves gyerekkel, aki arra szokott rá, hogy a kádba végezze a nagy és kis dolgát?
Volt hasonló eset a környezetemben, csak ott egy 8 éves gyerek kezdett el becsinálni szinte napi rendszerességgel, ráadásul a gatyájába!
Kérdezték miért csinálja? Nem tudja. Nem állt le, így a nagyija megelégelte a dolgot, és egy szép napon a vásárlásból hazatérve az asztalra tett egy csomag pelenkát. Mondta, hogy akkor innentől kezdve majd szépen pelusba jár iskolába, meg persze otthon sem ülhet sz@ros gatyába!
Na onnantól kezdve visszaállt a régi rendszer! A pelust még egy ideig megtartották.
A gyereket ismerve szerintem figyelemfelkeltésböl csinálta, mert párszor láttam azt a sunyi mosolyt az arcán, ami a pelus láttán le is fagyott.
"azt hittem beleeshetek a lefolyóba"
Ez ismerős, lehet hogy sok gyereket érint.
Az fix hogy vele sikáltatnám ki a szaros kádat, meg a kakis alsóneműjét is.
Innentől mindig kikísérném mosdóba es előttem használhatja a wc-t. Aki babaként viselkedik és nem tud kulturáltan mosdót használni, azt babaként kezeljük és felügyeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!