Kisgyerekes szülőktől kérdezném elsősorban, ti ezt hogyan reagáltátok volna le?
Tényleg abból áll egy családnál a nyaralás, hogy egy apartmanban töltik az idő nagy részét és ráhagynak mindent a gyerekekre? Szerintem ez nem normális.
Mi 10 hónapossal mentünk hosszúhétvégézni, de úgy érzem senkit nem zavartunk. A gyerekünk átalussza az éjszakát, reggel 8-9 előtt ritkán kel, amihez tartotta magát a hotelben is. Kelés után estig alig voltunk a szobában, jöttünk-mentünk, fürödtünk, aludt a babakocsiban.
Gyerek nélkül én sem örülnék, ha pl. reggel felkukorékolnának, mikor pihenni megyek valahova...
Én pont emiatt igyekszem olyan nyaralót keresni, ahol csak mi vagyunk, és nem zavarunk másokat, és ők sem bennünket. Nekem is van 5,7 évesek.
Igen, a gyerekek zajosak, pláne, ha fáradtak, annál inkább rosszalkodnak.
Mi ha nyaralni megyünk, akkor általában olyan reggel 7 körül kelnek. Mi párnával a fejünkön még igyekszünk aludni pár órát. Ők, bár évek óta mondjuk nekik, hogy reggel csendben játszunk, nem játszanak csendben még otthon sem, bár az átlagos hangerőnél lényegesebben csendesebben. Szerintem szomszédot is zavarná.
Aztán 10 körül el szoktunk menni valahova, és este jövünk meg. Nyaralás ide vagy oda legkésőbb 9-kor le szoktuk őket fektetni. Így kb. 6-9 között azért szoktak zajongani. Radiátort nem vernek, és a házban nem labdáznak, az igaz. Ettől függetlenül nem könnyű kicsi gyerekeket fegyelmezni, ráadásul nem tudhatod, hogy nincs-e valamelyiknek problémája. Egyre több a hiperaktív gyerek, ha a szülő orra alá dörgölöd, hogy miért nem tudja megnevelni a gyerekét, akkor még lenyel keresztben, elég baja van neki magának is.
Egy biztos, én is a személyzetnek szóltam volna, adjon olyan szállást, ahol nem zavarnak a szomszédok. És ha egy 20 fős tini társaság bulizott volna hajnalig? Akkor mit mondasz? Nyilván nem fújják le a kedvedért. Olyan szállást kell kérni, és biztosítani, ahol nem zavarnak a szomszédok.
Mi egyszer voltunk úgy, hogy ilyen iszonyú hőségben emeleti szobában szálltunk meg, körbe minden üvegezett, volt vagy 40 fok. Kinyitottunk az ablakot, de kb. hajnal 3-tól a kakas folyamatosan kukorékolt. Én másnap ki is jelentkeztem. Nem mentem át a azomszédhoz, hogy csukja be a kakast. Úgysem tenné meg.
Én csak azt nem értem, hogy mi abban a nyaralás, ha egész nap egy apartmanban van az ember ahelyett, hogy kirándulna, strandra menne, vagy bárhová, pl. ki a kertbe. Ez ugyanúgy a kérdezőre is áll, mivel azt írja, hogy egész ez volt a helyzet.
Nekünk 2 gyerekünk van, mindkettő mozgékony, de megértik, hogy nem lehet a lakásban futkosni, ordítozni. Mi az apartmanba csak aludni, pihenni, fürödni jártunk egyébként, nem gondolom, hogy szórakoztató lenne bárkinek ott punnyadni.
Na elolvastam a későbbi kommentet, a kérdezőnek ott van a törött lábú párja, ezt már értem, de a családot akkor sem. :)
Bár az egyenes összefüggés megvan, miért őrjöngtek a gyerekek a bezártságtól.
Azért azt se felejtsük már el, hogy nem fehér embernek való időjárás volt. Rohadt meleg volt. Az én kisfiam a kertből 10-kor már huzta be a csikot! Miről beszélünk????
Legközelebb probáljatok szobát cserélni. Vagy foglaláskor kérd meg, ne család közelébe rakjanak, mert pihenni mentek.
Érdekes, ha valaki akinek gyereke van, véleményt mond, egyből 0 %.
Igen, el kell fogadni, hogy a gyerekek zajosak, majd megérted, ha neked is lesz.
0 %
hát mi eleve nem megyünk olyan helyre, ahol közvetlen közelben vannak mások...
mert már tök jó ha fél7 kor kelnek, mert különben fél6-kor kezdődik
és rászólhatok, de fölösleges, mert csak magamat izzítom fel
nekik program kell és terelés -de szinte minden mindenhol 9-től vagy 10-től van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!