Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányokhoz (de egy kicsit fiúkhoz is) szeretnék szólni. Ti hogy reagáltatok volna a helyében?
Megírtam a levelet a "titkos imádótól". Informatika óra előtt én maradtam fent utoljára a teremben, aztán egy tábla csoki kíséretében a padjára tettem, ám amikor flértünk a teremben és megpillantotta a levelet, nem fogatdta kitörő örömmel. Alig akart hinni a szemének és az osztályból egyedül őt nem érdekli ez a téma.
szerencse, hogy színészi képességekkel vagyok megáldva ("tanárnő, azért nincs kész a házim, mert az éjjel feltaláltam az időgépet, és egy veloczyraptor megette" :D), úgyhogy senki nem jött rá, hogy én írtam a levelet. De engem zavar, hogy nem érdekli, hogy ki vagyok, zavar, hogy a barátnőivel viháncoltak a levél olvasása közben, de legjobban az zavar, hogy nem sikerült benne kíváncsiságot ébresztenem, nem vágyik megismerni a "titkos imádó" romantikusabb oldalát.
Mint ahogy azt korábbi kérdésemben írtam: barátok vagyunk 7 éve. És a levélben sem zúdítottam rá mindent! Csak azt közöltem vele, hogy egy osztályba járunk, és hogy többet szeretnék köztünk, mint egy barátság (persze minezt szépen megfogalmazva)
Szóval csak ennyi volt a levélben, kedves gesztussal közöltem vele, hogy van fiú, akinek tetszik...
Huh... vélemény?
amúgy 15/F...
lehet az is, hogy az osztályban nincs olyan fiú, aki bejön neki(te a barátja vagy, nem gondol szerintem pont rád) és ezért inkább nem foglalkozik vele, mert neki kellene közölnie, hogy "bocs nem tetszel".
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!