Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsősorban lányokhoz (de egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányokhoz (de egy kicsit fiúkhoz is) szeretnék szólni. Ti hogy reagáltatok volna a helyében?

Figyelt kérdés

Megírtam a levelet a "titkos imádótól". Informatika óra előtt én maradtam fent utoljára a teremben, aztán egy tábla csoki kíséretében a padjára tettem, ám amikor flértünk a teremben és megpillantotta a levelet, nem fogatdta kitörő örömmel. Alig akart hinni a szemének és az osztályból egyedül őt nem érdekli ez a téma.

szerencse, hogy színészi képességekkel vagyok megáldva ("tanárnő, azért nincs kész a házim, mert az éjjel feltaláltam az időgépet, és egy veloczyraptor megette" :D), úgyhogy senki nem jött rá, hogy én írtam a levelet. De engem zavar, hogy nem érdekli, hogy ki vagyok, zavar, hogy a barátnőivel viháncoltak a levél olvasása közben, de legjobban az zavar, hogy nem sikerült benne kíváncsiságot ébresztenem, nem vágyik megismerni a "titkos imádó" romantikusabb oldalát.

Mint ahogy azt korábbi kérdésemben írtam: barátok vagyunk 7 éve. És a levélben sem zúdítottam rá mindent! Csak azt közöltem vele, hogy egy osztályba járunk, és hogy többet szeretnék köztünk, mint egy barátság (persze minezt szépen megfogalmazva)

Szóval csak ennyi volt a levélben, kedves gesztussal közöltem vele, hogy van fiú, akinek tetszik...

Huh... vélemény?

amúgy 15/F...

2012. okt. 15. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
a lány nem tudja,hogy titkos hodoloja a barátja azaz te kérdező. Levélbe irtam volna,hogy mit érzek iránta névtelenül. később árultam volna el neki kettesbe ki vagyok
2012. okt. 15. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt tettem -.-"
2012. okt. 15. 17:33
 3/6 A kérdező kommentje:
vagyis még nm árultam el... :D
2012. okt. 15. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen, ő még nem akar pasizni. Nem tudsz mit csinálni.
2012. okt. 15. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:

lehet az is, hogy az osztályban nincs olyan fiú, aki bejön neki(te a barátja vagy, nem gondol szerintem pont rád) és ezért inkább nem foglalkozik vele, mert neki kellene közölnie, hogy "bocs nem tetszel".

16/L

2012. okt. 15. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
én akkoriban sem örültem volna egy ilyennek. miért nem lehetett csak elmondani?
2012. okt. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!