Szerintetek ki a felelős?
4 éves hiperaktív kislányom aki mindent megnézn, fel mászik, leugrik, állandóan rohangál, rá vigyázott ma 1 órát a testvérem, mikor hazáértem, tesóm telefonja, okostelefon, ott volt a dohányzo asztalon. Mindig szólunk, hogy vigyázzon rá, kislányom aki minden mobilt vagy bármit megnézn, felvette, mikor már szóltam, hogy ez nem neki való stb leejtette és eltört az uveglapja. Pontosabban megrepedt.Tesóm nem internetezik csak a fényképezőt használja rajta és telefonál, dwe azt sem sokat. Az én agyamat elontotte a lila köd, üvöltöttem a gyerekkel, megkerdeztem mennyibe került fél éves telefon és odaadtam a teljes árat, hát nem keveset, aztán kérdeztem tesóm, de minek rakja az asztalra, ahol a gyerek játszik? Ő rögtön, hogy nehogy kitalaljam már, hogy Ő a hibás, dúlt-fult és elment.
Utána hívott, hogy 30-32-ért kicserélik az üveget, de addig nem lesz telefonja. Megint elkezdem mondani, hogy azért, hogy gondolta, hogy ott hagyja a telefont, egy 4 éves kislányt miért hibázt v engem.? Erre begurult, azt mondta b....meg a pénzem vissza adja, le sz...ja, lecsapta a telefont és többet fel sem vette. Én úgy gondolom itt 1 ember volt hibás és az Ő, de meg sem hallgat, azt akartam mondani, hogy ennek ellenére fél javítás árat kifizetem többi pénzt kérem vissza, de nem engedte elmondani.
Nagyon rossz érzés, Ővele semmit, soha megbeszélni nem lehetett, csak, ha rahagytam, de ez sok pénz és egyébként is miért hagyjam rá?
Vagy nincs igazam? Segítsetek tisztábban látni!
Szerintem a tesó is hibás volt- neki is el lett mondva, hogy telefont ne hagyjon elöl. A tesó ismeri a gyereket, tudja, hogy hiperaktív, és hogy szereti a telefonokat.
A kommunikációval van a gond a testvérpár között. Kérj bocsánatot te is tesódtól, reméljük tesód is belátja, hogy ő is lehetett volna figyelmesebb. HOgy hogy rendezitek a telefon árát, vagy javítását, a ti dolgotok- de meg kell beszélni.
Teljesen mindegy ki volt a hibás. Mert mindannyian azok voltatok. A gyerek is. A hiperaktivitás nem ment föl a felelősség alól!
Mivel a te gyereked csinálta a kárt, ezért neked illik megtéríteni, mint az édesanyja.
Ilyenből kár családi vitát gerjeszteni, ér ez annyit? Lesz még ilyen több is.
Nekem a férjem hiperaktív felnőttként is. Ha összeszámolnám, hogy mennyi kárt okozott anyagilag ebből kifolyólag, akkor már a többedik nullánál tartanánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!