Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek lehet az szoptatás...

Szerintetek lehet az szoptatás a "felelős"?

Figyelt kérdés

Még 2X szoptatom a kisfiam (14 hónapos). Eddig 7 menszeszem volt, és mindössze egyetlen egy ovulációm (rendszeresen használunk ovulációs teszteket), amikor teherbe is estem, ám a baba a 6. héten elment, egy erős, görcsös menszesszel távozott. Ovulációm azóta sem volt. Lehetséges ez a két szoptatás miatt?

Tudom, hogy vannak, akik szinte végig tudnak szoptatni a terhesség alatt és vannak olyanok, akik érzékenyek és hamar borul a hormonális egyensúlyuk...

2013. szept. 7. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! nekem 17 honapos a kislanyom mes en is megtudnam szaMOLNI A KET KEZEMEN HANYSZOR menstrualtam pl most is agusztusba kimaradt julius ota nem jott meg, terhes nem vagyok(csinaltam tesztet) pedig csak este meg reggel szoptatok mar! mar engem is aggaszt nagyon es bocsi hogy nem a kerdesedre valaszoltam
2013. szept. 7. 21:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmi gond, ezek szerint más is van ilyen helyzetben. Az lll honlapján olvastam, hogy van olyan, aki hiába menszeszel szoptatás alatt, lehet, hogy csak egyszer-kétszer szoptat, teherbe esni mégse tud. Van olyan is, aki az anyatejes baba mellett már az első hónapokban teherbe tud esni...
2013. szept. 7. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
En mar ketszer veteltem szoptatas alatt, ket orvosom ket velemenyt mondott. Elso terhessegkor 3-4 alkalommal szoptattam a lanyom, orvosom szerint nyugodtan lehetett. Mikor elment a baba, elmentem a kaaliba, ott a fejemhez vagtak, hogy persze, hogy elvetelek, ha szoptatok, gondolhatod, hogy esett.Lecsokkentettuk 1 szopira, ujra terhes lettem, ujra elment. Szoval en most varok, hogy lanyom elfelejtse a cicit :( DE! Szerintem nem a szoptatas volt a gond hanem progeszteron hiany. Lanyomnal szedtem, o megmaradt. Masik 3 terhessegemnel nem szedtem, min a 3 elment, meg a lanyom elott is egy, mikor nem szoptattam.
2013. szept. 10. 17:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásodat... Az én kisfiam is nagy cicirajongó, a két szoptatásig is hosszú út vezetett... Elhagyni teljesen nem tudom, próbáltam, de sokat sírt, pedig nem egy sírós baba... Csak így nem lesz kistesó :(
2013. szept. 11. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!