Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tűzriadó volt a suliban, és...

Tűzriadó volt a suliban, és én kidobtam az ablakot a székkel, és kiugrottam az ablakon. Ki fognak rúgni. Ez jogos?

Figyelt kérdés

földszinten volt pont az óránk. Egyszercsak megszólalt a tűzriadójelzés. Én ordibáltam a többieknek ,hogy hééé emberek erre...megfogtam a székem és kidobtam vele az ablakot ami csukva volt. Egy pillanat alatt kint voltam.

Ezért akarnak kirúgni ? én csak menekültem ahogy csak tudtam.

Jogosan fognak kirúgni ?

2015. febr. 6. 21:07
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer a munkahelyemen tényleg tűz volt. Étteremben dolgoztam, mint rendezvény előkészítő, felszolgáló és takarító. A hátsó termekben, amik csak erre voltak kialakítva. Egyszer berohan egy ürge, tűz van, majd ő maga elrohant. Csak én voltam ott. Kirohantam a konyhába, szóltam, majd visszamentem dolgozni:D Gondoltam, majd eloltják, én nem látom a tüzet, biztos jóval arrébb van, majd ha ide eljut, kimegyek, de ha nem fejezem be a melóm, kivágnak.:D 2 perc múlva keres a főszakács, akinek mondtam, hogy tűz van, hogy mi a túrót csinálok én itt, húzzak kifele:D Vagy fél óráig ment az oltás. Mint kiderült, a tűz nem igazán volt messze tőlem. A terem, ahol dolgoztam, hátul volt a borospince mellett-egy szintben voltak-és amellett volt a szeméttároló az üvegeknek és a gázpalackok tároló helye. Na valamelyik !arom oda dobhatott egy csikket, ami tüzet okozott. A gázpalackok éppen nem robbantak fel, de a kiürült borosüvegekben elég bor maradt, hogy fenntartsák a tüzet. Kábé 10-15 méterre a tűztől dolgoztam. Ha azok a palackok felrobbannak...A külső ajtó teljesen elégett, csak percek kellettek volna a tűznek, hogy bejussanaka borospincébe. Szóval gyorsan ki kell menni, ha tűz van, de azért higgadtan, ha arra fele kezdek bepánikolva kirohanni az épületből és mondjuk kinyitva az ajtót, pont a tűzbe rohanok...szép lett volna.
2015. febr. 7. 19:04
 22/38 anonim ***** válasza:
88%
Azt vágod, hogy bárkit megsebezhettél volna a szétrepülő üvegszilánkokkal, valakinek a szeme bánhatta volna. Nem vagy normális.
2015. febr. 8. 16:58
 23/38 anonim ***** válasza:
95%
Gondlom nem vagy egy mintadiák és ez volt az utolsó csepp.
2015. febr. 10. 03:14
 24/38 ElizabethSelena válasza:
10%
Nálunk nem volt tűz, viszont a fiúk az osztályba fociztak és mi az emeleten lakunk és egyszer csak kirugták az ablakot. A reakcionk egyértelműen az egész osztály tapsolása volt.:)) És ez nem volt elég az volt a baj hogy első óra elején volt, a tanár bent sem volt. És az iroda fölött járunk! Szerencsére nem lett nagybaj, de a fiuk eléggé leszidodtak és uj ablakot kellet vegyenek és egy papírt kellet aláírassanak a szűlőkkel, avval: hogyha ujra rosszat tesznek kihágás lessz a következmény! Szóval szerintem nagy baj, max. becsúszik a magaviselethez pont és uj ablak.:DD
2015. febr. 10. 17:59
 25/38 anonim ***** válasza:
20%

Ez egy olyan történet hogy mindenkinek igaza van egy kicsit,de teljesen senkinek sem.

Végigviheted az ügyet ha akarod de hiába van igazad, akkor is téged marasztalnak majd el érte.

A leghasznosabb az lenne ha szépen bemész személyesen az igazgatóhoz és bocsánatot kérsz. Szépen megkéred hogy ne rúgjon ki és elismered hogy helytelenül cselekedtél.

Még akkor is ezt kell tenned ha igazad volt. Ha mégis kirúgnak akkor viszont lehet jogi útra terelni a dolgot. Onnantól már nem számít hogy egyszer szóban mit ismertél el meg mit nem.

Aztán ott már lehet érvelni minden félével. De erre már ne kerüljön sor, mert tudniillik ha igazat adnának neked akkor utána már mindenki ezt csinálná és azt nem akarják.

Neked legfeljebb a strasbourgi emberi jogi bíróság adna igazat, amelyik egyébként az életfogytiglani büntetést is megszüntette és kártérítésre ítélte az államot. De az már kb 20 év múlva lenne, mert előbb itthon ki kell meríteni az összes jogi lehetőséget és hát az nagyon sokáig tart. De addig persze simán elbasznák vele az életed, úgyhogy...

2015. febr. 11. 14:05
 26/38 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem pontosan tudtad, hogy nincs vész, hiszen nem voltak lángok, nem volt füstszag. Poénból csináltad. Kirúgni mondjuk kicsit túlzás, amennyiben ez az első gond veled...
2015. febr. 16. 14:48
 27/38 anonim válasza:
78%
Jól néznénk ki, ha a többi diák is így reagál! Szerintem az a legkétségbeejtőbb,hogy egy ilyen nyilvánvaló balhé után megerősítést vársz, hogy helyesen cselekedtél. Nem hogy túlzás a kirúgás, de én páros lábbal rúgnálak ki. Szerintem betegesen vágysz a figyelemre. Nézzél realityt milyen jó hely a nevelőintézet, meg a fiatalkorúak börtöne. Akkor talán rájössz, nem olyan jó, vicces rossz fiúnak lenni. Bebukottak, YouTube. Kezdetnek jó lesz.
2015. febr. 26. 07:01
 28/38 anonim ***** válasza:
73%
Hehe, mennyien bekajálták ezt a jó kis trollkérdést :) Balekok.
2018. ápr. 4. 15:50
 29/38 anonim ***** válasza:
2%
Fegyelmi tárgyalás nélkül nem rúghatnak ki. ott pedig előadhatod a saját szempontjaidat. Pl. hogy pánikba estél.
2018. ápr. 4. 15:54
 30/38 anonim ***** válasza:
27%
Magam elé képzeltem és nevettem:D:D tuti jó buli volt.Általában szólnak a tűzriadóról:D
2018. ápr. 4. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!