Tűzriadó volt a suliban, és én kidobtam az ablakot a székkel, és kiugrottam az ablakon. Ki fognak rúgni. Ez jogos?
földszinten volt pont az óránk. Egyszercsak megszólalt a tűzriadójelzés. Én ordibáltam a többieknek ,hogy hééé emberek erre...megfogtam a székem és kidobtam vele az ablakot ami csukva volt. Egy pillanat alatt kint voltam.
Ezért akarnak kirúgni ? én csak menekültem ahogy csak tudtam.
Jogosan fognak kirúgni ?
Ez egy olyan történet hogy mindenkinek igaza van egy kicsit,de teljesen senkinek sem.
Végigviheted az ügyet ha akarod de hiába van igazad, akkor is téged marasztalnak majd el érte.
A leghasznosabb az lenne ha szépen bemész személyesen az igazgatóhoz és bocsánatot kérsz. Szépen megkéred hogy ne rúgjon ki és elismered hogy helytelenül cselekedtél.
Még akkor is ezt kell tenned ha igazad volt. Ha mégis kirúgnak akkor viszont lehet jogi útra terelni a dolgot. Onnantól már nem számít hogy egyszer szóban mit ismertél el meg mit nem.
Aztán ott már lehet érvelni minden félével. De erre már ne kerüljön sor, mert tudniillik ha igazat adnának neked akkor utána már mindenki ezt csinálná és azt nem akarják.
Neked legfeljebb a strasbourgi emberi jogi bíróság adna igazat, amelyik egyébként az életfogytiglani büntetést is megszüntette és kártérítésre ítélte az államot. De az már kb 20 év múlva lenne, mert előbb itthon ki kell meríteni az összes jogi lehetőséget és hát az nagyon sokáig tart. De addig persze simán elbasznák vele az életed, úgyhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!