Hülyeséget csináltam? Fél hónapnál kidobtam a gyógyszert, nem szedtem végig. Elrontottam?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja,hogy nem kell végig szedni a tablettát,ha le akarok vele állni,valaki meg azt,hogy a megkezdett hónapot végig kell szedni.
Tapasztalatok?
Ezzel most felborítottam a ciklusomat?
Így most azt sem fogom tudni mikor kell megjönnie vagy nem megjönnie?!
Babát szeretnénk!
2013. ápr. 27. 14:01
1/8 anonim válasza:
Vegig kellett volna szedni a honapot. Eselyes, hogy felborul a ciklusod es nem lesz mihez viszonyitani. Elvileg napokon belul lesz egy megvonasos verzesed. Hogy valodi menstruaciod mikor lesz igy....
2/8 A kérdező kommentje:
Nem most dobtam ki,hanem már egy hónapja.
Múlt vasárnap kellett volna megjönnie normális esetben(tabletta szerint nézve),de mivel kidobtam ezért csak utána volt kb 3 napig kis vérzésem ,azóta semmi.
Jó nagy hülye vagyok ezek szerint.
Nem tudtam,hogy végig kell szedni!
2013. ápr. 27. 14:24
3/8 anonim válasza:
Hat akkor igy jartal. Ha emlekszel mikor volt a megvonasos verzesed, akkor figyeld, hogy akorul az idopont korul jon e meg legkozelebb. Az is lehet, hogy a szervezeted azt fogja normalis menstruacios idopontnak beallitani
4/8 anonim válasza:
Téged idézve tényleg " JÓ nagy hülye" voltál. Meg kellett volna várni azt az egy szomorú levelet,hogy el fogyjon. Valószívű ettől nem fogsz előbb teherbe esni. Sőt még be is kavarhattál magadnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az együtt érzést! :(
2013. ápr. 27. 18:24
6/8 anonim válasza:
Szerintem avval hogy mikor hagyod abba semmit nem befolyásolsz. Ilyenen ne maceráld magad. Sok szerencsét a babázáshoz.
7/8 anonim válasza:
Nekem 3 hónapig kimaradt amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, a nőgyógyászom azt mondta, hogy ez teljesen normális.
8/8 anonim válasza:
Mostmár tök mindegy, hogy nem jókor hagytad abba. Várjatok egy pár hónapot, talán beáll magától, aztán indulhat a projekt. A helyedben kb 3 hónapig nem foglalkoznék vele, hogy mikor kéne megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!