Hogyan szedjem és mikor a Gravidát, hogy ne hányjak utána? Még van vagy 85 szemem, nem fogom kidobni, ahhoz túl drága! De tegnap is kidobtam tőle a vacsit.
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 06:47
1/8 anonim válasza:
Nem fogsz egész terhesség alatt hányni (valószínű).
Esetleg törd darabokra, hátha úgy bent marad.
Aztán ha elmúlik a hányós időszakod, akkor szedd újra.
Gondolom első trimeszterben vagy, próbálj ebben a pár hétben valami mást szedni, de folsavat mindenképpen.
2/8 A kérdező kommentje:
eddig sosem hánytam! viszont mióta szedem, beveszem a bogyót és fél óra múlva ki is jön...
2012. szept. 8. 06:53
3/8 anonim válasza:
Én is gravidát szedtem a terhesség elején hánytam, majd jött a Ladeevit, attól is hánytam. A 16. hét után csillapodott a helyzet, de akkor meg már nem szedtem vitaminokat. Próbáld meg más időszakban szedni.
4/8 anonim válasza:
Mindig étkezés közben vagy után szedd, véletlenül se éhgyomorra. Nekem csak úgy sikerült kivédenem a hányást.
5/8 A kérdező kommentje:
étkezés után vettem be, mégis kijött az egész vacsi... pedig tényleg nem vagyok hányós! a gyomrom igaz gyakran szokott rossz lenni, sok a büfi gondolom a puffadás miatt,de eddig hányás nem volt. most meg hogy elkezdtem a gravidát... pedig tényleg vacsi után veszem be, de hiába. remélem jobb lesz! egyébként a vitaminokat végig kell szedni a terhesség alatt?
2012. szept. 8. 12:08
6/8 anonim válasza:
Én csak akkor hánytam tőle, ha éhgyomorra vettem be. Ha evés közben, vagy közvetlen utána, akkor nem volt probléma. Ha viszont nálad így is irritálja a gyomrod, akkor szerintem begyél másik vitamint. Tudom drága volt meg minden, de annak nincs értelme, hogy mindig kihányod, és vele együtt a kaját is.
7/8 Major Andrea válasza:
Én is így jártam! Úgy tudtam kivédeni, hogy reggeli után egy fél szem, és vacsi után egy fél. Elfelezve nem hányatott! Most már egészben veszem vacsi után és semmi baj...
27 hkm
8/8 A kérdező kommentje:
köszi! :) kipróbálom, hátha bejön! :)
2012. szept. 9. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!