A problémás gyerek az összes családi összejövetelt elrontja! Van itt jó megoldás?
Van a családunkban egy 2 éves kisgyerek, akinek a viselkedése... hmm... kibírhatatlan. Minden családi ünnep káoszba fullad miatta. Lehet, hogy gond is van vele, vagy csak rosszul lett nevelve, ezt nem tudom.
Lényeg, hogy nemsokára ünnepeljük a gyerekem születésnapját, és hát ugye a protokoll... muszáj volt meghívni őket is. Már előre tudom, hogy megint hiszti, üvöltés, káosz lesz, mindenki idegesen futkos fel-alá miatta, mindenről szól majd az egész, csak nem az ünnepeltről.
Azt ugye nem mondhatjuk, hogy hagyják otthon a gyereket, mert az sértő, és kirekesztő.
De most akkor minden ünnepnek, találkozásnak így kell telnie!???
Ti mit tennétek? Köszi!
Jó, majd referálok :-)
Még kicsit odébb van.
(Előző is én voltam.) Szóval nem idegelni kell, mert attól még rosszabb lesz a helyzet. Valóban meg kell próbálni elterelni a figyelmét. Egy fejlesztő pedagógus is jól jöhet, mert a család ezt nem fogja tudni orvosolni. Nem nevelés kérdése sajnos. Az lehet, hogy ők már tudják mi a baj, de azt is értem, hogy nem avatják be a környezetet. Ha valaki valóban szereti a családod a kisgyerekkel együtt, az nem így reagál.
A kérdező kommentjéhez még annyit: Azért, mert tőlük kapod a kinőtt holmikat, azért tartod velük a kapcsolatot? Szerintem akkor nálad is elég nagy a probléma.
Szia!
Megvolt már a családi összejövetel? Mi történt végül?
Igenis sokat számítanak a kinőtt ruhák, ki nem ebben a világban él?...
Sokkal nehezebb megsérteni (még ha nem is akarod) egy olyan embert, aki aztán a fejedhez vághatja, de az ő ruháiban jár a gyereked. Főleg ha egyébként meg jóindulatból adja, nem azért mert a holmi útban van.
Max. el kell menni turkálóba, isteni angol cuccok vannak, a legmenőbbeket kapod meg párszáz forintért, és mivel hamar kinövik, így agyon sincsenek hordva.
Én igenis rájuk szólnék és a következő rendezvényre elfelejteném meghívni őket, mondván hogy a gyerekek panaszkodtak a gyerkőcre.
Mindenki tettei hatással vannak a többi emberre, ezt a szülőknek kellene belátniuk, hogy a gyerekük nem hisztizhet csak úgy mindig.
Kirekesztő?
Hagyjuk már:)
Ez egy nagyon divatos kifejezés amivel mostanában ijeszgetik a normális népeket, elhitetve hogy ha nem nyelik be a szélsőséges dolgokat, akkor valami rosszat csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!