Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A problémás gyerek az összes...

A problémás gyerek az összes családi összejövetelt elrontja! Van itt jó megoldás?

Figyelt kérdés

Van a családunkban egy 2 éves kisgyerek, akinek a viselkedése... hmm... kibírhatatlan. Minden családi ünnep káoszba fullad miatta. Lehet, hogy gond is van vele, vagy csak rosszul lett nevelve, ezt nem tudom.

Lényeg, hogy nemsokára ünnepeljük a gyerekem születésnapját, és hát ugye a protokoll... muszáj volt meghívni őket is. Már előre tudom, hogy megint hiszti, üvöltés, káosz lesz, mindenki idegesen futkos fel-alá miatta, mindenről szól majd az egész, csak nem az ünnepeltről.

Azt ugye nem mondhatjuk, hogy hagyják otthon a gyereket, mert az sértő, és kirekesztő.

De most akkor minden ünnepnek, találkozásnak így kell telnie!???

Ti mit tennétek? Köszi!

2010. jan. 19. 12:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jó, majd referálok :-)

Még kicsit odébb van.

2010. jan. 21. 19:48
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
A te kisgyerekeddel jól elvannak? Az én unokatesóm is nagyon rossz volt, káoszt csinált, nagyon rendetlen volt, de én élveztem a felfordulást. A te gyerekedet is zavarja a másik? Ha igen, akkor szervezzetek vmi családi társast, ahol a gyerekek a szüleikkel együtt versenyeznek a többi családdal. Vagy ha kisfiú, szerezzetek vmi király traktort vagy valami más játékot és amíg a tortázás, köszöntés, ajándék van, addig tereld be egy félreeső helyre, hadd játsszon. Vagy bújócskázzatok és addig ne keressétek, néha kiáltsatok hogy "jaj hol lehet?" és azt fogja hinni, hogy milyen jól elbújt. Addig ünnepelhettek gyorsan.
2010. jan. 22. 21:59
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
Arra gondolt már valamelyikőtök, hogy az a szerencsétlen gyerek utálja, ha sokan veszik körül? Egy gyerekzsúr eleve nem egy halk rendezvény. Vannak gyerekek, akik sajnos mindezeket nem tudják elviselni. Nem azért,mert neveletlenek, hanem mert sajnos bizonyos dolgokat másként érzékelnek, mint egy átlagos gyerek.
2010. jan. 24. 14:21
 14/24 anonim ***** válasza:

(Előző is én voltam.) Szóval nem idegelni kell, mert attól még rosszabb lesz a helyzet. Valóban meg kell próbálni elterelni a figyelmét. Egy fejlesztő pedagógus is jól jöhet, mert a család ezt nem fogja tudni orvosolni. Nem nevelés kérdése sajnos. Az lehet, hogy ők már tudják mi a baj, de azt is értem, hogy nem avatják be a környezetet. Ha valaki valóban szereti a családod a kisgyerekkel együtt, az nem így reagál.

A kérdező kommentjéhez még annyit: Azért, mert tőlük kapod a kinőtt holmikat, azért tartod velük a kapcsolatot? Szerintem akkor nálad is elég nagy a probléma.

2010. jan. 24. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
"Miért nem akkor látsz, amikor jó vagyok?"
2010. jan. 29. 20:54
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Amikor elkezd belelendülni, valaki megfoghatná és kivihetné, messzire a társaságtól.
2010. febr. 16. 01:00
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Megvolt már a családi összejövetel? Mi történt végül?

2010. febr. 16. 20:24
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

Igenis sokat számítanak a kinőtt ruhák, ki nem ebben a világban él?...

Sokkal nehezebb megsérteni (még ha nem is akarod) egy olyan embert, aki aztán a fejedhez vághatja, de az ő ruháiban jár a gyereked. Főleg ha egyébként meg jóindulatból adja, nem azért mert a holmi útban van.

Max. el kell menni turkálóba, isteni angol cuccok vannak, a legmenőbbeket kapod meg párszáz forintért, és mivel hamar kinövik, így agyon sincsenek hordva.

Én igenis rájuk szólnék és a következő rendezvényre elfelejteném meghívni őket, mondván hogy a gyerekek panaszkodtak a gyerkőcre.

Mindenki tettei hatással vannak a többi emberre, ezt a szülőknek kellene belátniuk, hogy a gyerekük nem hisztizhet csak úgy mindig.

Kirekesztő?

Hagyjuk már:)

Ez egy nagyon divatos kifejezés amivel mostanában ijeszgetik a normális népeket, elhitetve hogy ha nem nyelik be a szélsőséges dolgokat, akkor valami rosszat csinálnak.

2010. márc. 28. 15:25
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
A legtöbb kétéves hisztis, de nem kellene abban a hitben felnőnie, hogy mindent szabad.
2010. márc. 28. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
Te jó ég, ez undorító! Csak azért jópofizni, mert tőlük van a gyereknek ruhája? És még a gyereket szapuljátok, hogy neveletlen? Akkor az ilyen felnőtt micsoda? Eladni magad pár darab használt göncért? FÚÚÚÚJ!!!!
2010. márc. 29. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!