Autista gyerekeknél kezdetektől vannak tünetek vagy később is megjelenhetnek?
2/9: mint írtam, azért jutott eszembe, mert ismerek olyat, akinél nem érintette mindhárom területet. ez a kislány súlyosan autista, ezért írtam a súlyos betegség szót. de igazad van, ez nem általános. elnézést kérek érte.
a kérdést pedig azért írtam ki, hogy ha más is lát gyanús dolgokat, akkor elviszem szakemberhez. ha van rá lehetőség, hogy egyszerűen kizárjuk, akkor miért ne?
nekem egyáltalán nem kell a papír a diagnózisról. csak a fejlesztés érdekel, ha szükséges.
lehet, hogy csak zavarják a hangok, de azért tűnt fel, mert ez új dolog. eddig soha nem csinálta. először valami fülbántalomra gyanakodtam, de a net erre mindig az autizmust dobta fel.
köszönöm szépen!
Az is lehet, hogy beszédészlelési problémája van, és zavarja a zaj. Nem volt gyakran náthás vagy hurutos?
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, később is jelentkezhetnek, sőt, általában ez a gyakoribb. Ennyitől viszont szerintem nem kell aggódnod. Persze azért figyelj oda, de ez még nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!