Molnár Julia kérdése:
Miért nem eszik darabosat a 3-éves kislányom?
Figyelt kérdés
Kislányom 26-hétre született. Szépen fejlödött, mára már utolérte kortársat. Szobatiszta, szépen beszél. Csak egy probléma van vele, hogy darabosat egyáltalán nem akar enni. Öklendezik töle, kihányja. Nem tudom mit tegyek, hol kérjek segítséget. Már arra gongolok , hogy valami nem fejlödött ki nála. Igy óvodába nem tudom járatni, nem szik egyáltalán önállóan. Válaszát elöre is köszönöm, egy aggodó édesanya.#darabos étkezés #3 éves gyerekeknél.
2012. okt. 26. 16:33
1/7 anonim válasza:
És 3 éves koráig ezzel kapcsolatban milyen vizsgálatokon voltatok? Gondolom, ez nem most alakult ki.
Írnál bővebben erről? Csak hogy tudjunk jobban segíteni.
Mit jelent, hogy darabosat nem eszik?
2/7 anonim válasza:
Először mindenképpen háziorvoshoz kellene fordulni, és tőle kérni beutalót (valószínűleg gasztroenterológiára fog adni). Mindenképpen meg kell nézetni mielőbb, nem csak az óvoda miatt!
4/7 anonim válasza:
Szia.Nálam is ez a helyzet sajnos...3.5 éves a fiam Ő teljesen egészségesen született mégse eszik.Mi a vadaskert intézetbe visszük 29én.Voltunk mindenféle vizsgálaton ott semmi szervi bajt nem találtak.Ha gondolod írj privit.Üdv.
5/7 anonim válasza:
Sajnos a mi 2,5 éves kislányunk nemhogy darabos ételt nem eszik, de pépeset sem, csak tápszeren él. Rengeteg helyen jártunk, szervi bajt nem találtak nála, minden bizonnyal pszichés oka van. Sajnos sok mindenben vissza van maradva, beszélni is csak 2 hönapja kezdett, szavakat. Most a Budai Gyermekkórházba járunk fejlesztésre, az utóbbi egy hónapban látványos fejlődésnek indult, de enni még mindig nem akar. Nem tudom hogy fog így óvodába menni. Szívesen beszélgetnék sorstársakkal, hátha tudunk egymásnak segíteni.
6/7 anonim válasza:
Egy barátnőmnek a lányának van ilyen betegsége, nagyon kevés helyen tudják kezelni hazánkban, és neheze ismerik fel.
A kislány már ovis, és ő sem eszik pépeset.
Próbáljatok ennek utána nézni:
7/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
5. válaszoló vagyok.
Változott azóta a helyzet nálatok? Voltatok valamilyen vizsgálaton?
Nekünk gyomortükrözést és nyeléses röntgen vizsgálatot emlegettek, de végül egyiket sem csinálták meg, én sem erőltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!