Ti kínlódnátok egy autista gyerekkel?
Figyelt kérdés
Ha ilyen beteg gyereketek lenne nem adnátok otthonba vagy ilyesmi? Én nem tudnék vele együtt élni. Ismerősöm öt éves fia is beteg, de egyszerűen rettenetes ahogy viselkedik.2014. máj. 23. 08:08
41/48 anonim válasza:
hat nevelj te ilyet ha van hozza kedved. biztos vannak elegen akar tobbet is elfogadhatsz. Mellesleg a te valaszodnem valtoztat azoknak a meggyozodesen akik nem aldoznak fel az eletuket ilyen celra.
43/48 anonim válasza:
ertelmes valasz. valoszinuleg azert nem mert a mutott kezem be van kotve ezert elofordul hogy nincs szunet nehany szo kozott. nagybetut meg ekezetet lustasagbol nem hasznalok. de nem ez volt a kerdes;-)))
44/48 anonim válasza:
Nem, nem értelmes válasz. Nagy marhaságot írtál. Sajnos itt nem a helyesírás a legnagyobb baj. Lehet el kéne menni egy orvoshoz te idióta
45/48 anonim válasza:
azert mert a velemenyem nem egyezik a tieddel az a te problemad nem az enyem. Nem szeretem a gyerekeket a beteg gyerekkel meg vegkeppen nem kezdenek semmit. kepzeld olyan is van aki nem szereti a gyerekeket. mint pl. en es a ferjem. Nem, kesobb se gondoljuk meg mert mindketten joval az 50 felett vagyunk es sosem hianyzott a tobb evtizedes hazassagunkbol gyerek.
46/48 anonim válasza:
Rendben, azzal nincs semmi baj ha nem akarsz gyereket. De miért kell így szidni és így beszélni az autistákról, És azokról akik őket nevelik? Ők nem tehetnek róla. És ha tudnád akkor nagyon kedves emberek. Amúgy az sem mindegy hogy a spektrum melyik felén vannak, mert attól függően lehetnek nagyon okosak is. Csak jobban oda kell figyelni, és máshogyan nevelni őket.
47/48 anonim válasza:
Nem emlekszem hogy barmi sertot mondtam de iodezd fel melyik hszolasom volt ilyen. En a kerdesre valaszoltam hogy nem, nem kinlodnek egy autista gyerekkel. masmilyennel se de beteggel semmifelekeppen nem.
48/48 anonim válasza:
A modorodon kellene javítani, mert elég lesújtóan beszélsz arról amiről fogalmad sincsen. Még ők sem tehetnek róla. Úgyhogy itt te vagy a probléma, aki kínlódna egy autista gyerekkel meg minden, nem véletlenül ilyen az életed és az étékelés is 0%. Erre nem lennék büszke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!