Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ti kínlódnátok egy autista...

Ti kínlódnátok egy autista gyerekkel?

Figyelt kérdés
Ha ilyen beteg gyereketek lenne nem adnátok otthonba vagy ilyesmi? Én nem tudnék vele együtt élni. Ismerősöm öt éves fia is beteg, de egyszerűen rettenetes ahogy viselkedik.
2014. máj. 23. 08:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező,te meg egy undorító féreg vagy. Egy autistának nem lehetnek érzései szerinted? Ha már szobatisztaság, biztos arcon hugyoználak a helyében...
2014. máj. 23. 08:33
 12/48 anonim ***** válasza:
38%
tényleg jó a kérdés ! munkatársam volt egy helyen ahol sok autista volt egy helyen de össze rakták öket a normális gyerekekel. Meséli munkatársam majdnem fejbe dobta az autista gyerek a másikat..csak ugy..
2014. máj. 23. 08:34
 13/48 anonim ***** válasza:
76%

"Tulajdonképpen mennyi közöd is van neked ehhez???"

Mármint a saját kérdéséhez? Mert ez csak egy elméleti kérdés, amit az ismerőse ihlette. De itt már sok mindenkinek habzik a szája.

Kérdezőnek: ez a súlyosságától függ. Van az a pont, ahol már a környezetének és a gyereknek sem használ, ha otthon van.

2014. máj. 23. 08:34
 14/48 anonim ***** válasza:
36%

Kerdezonek meg nincs gyereke.

Kedves kerdezo, vigyazz, Amerikaban mar 1 a 150-bol autista gyerek.

Csak neked ne szulessen beteg gyereked, mert utban lesz neked, el fogod dugni valahova.

2014. máj. 23. 08:35
 15/48 anonim ***** válasza:
77%

Nem igazán értem, miért kell mindennek lehordani a kérdezőt.

Tökéletesen megértem, hogy egy kivűl állóban felmerül ilyen kérdés, főleg ha neki még nincs gyereke.

Az aki ebben a helyzetben van, teljesen másképpen látja a saját gyerekével kapcsolatos problémát.

2014. máj. 23. 08:36
 16/48 anonim válasza:
69%
gondold magad a helyebe.. milyen erzes lehet neki hogy nehezen megszokta a szuleit es bedugjak idegenek koze. neked jo lenne?
2014. máj. 23. 08:47
 17/48 anonim ***** válasza:
98%
Ha orvosok, szakértők ajánlanák, hogy esetleg jobb lenne neki heti pár napot egy olyan közösségben ahol kimondottan ilyen beteg gyerekekkel foglalkoznak, és ott fejlesztik őket, átgondolnám, hogy beadom olyan intézetbe. De természetesen ez függ a betegség súlyosságától, és nem úgy adnám be, hogy teljesen lemondok róla, és biztosan minden nap mennék látogatni, hiszen az én gyerekem, és az ő érdekében tenném, hogy a legjobb ellátást kapja. De ha nem lenne ilyen lehetőség, vagy nem olyan súlyosságú lenne, akkor is maradna és nem mondanék le róla, azért mert ő más. Az én vérem, az én gyerekem, ő nem tehet semmiről, még ha nehéz is lenne vele.
2014. máj. 23. 08:48
 18/48 anonim ***** válasza:
48%
Autizmus az egy genetikai jelenseg. ugyhogy kedves kerdezo, csak magad, az apat es kozeli csaladot okolhatnad ha egy autista gyereked lesz.
2014. máj. 23. 08:50
 19/48 anonim ***** válasza:
52%

A gyerek nem egy haziallat hogy ha raunsz elajandekozod vagy masrabizod.

Bar szemely szerint aki igy gondolkodik, annak meg halakat se engednek tartani.

2014. máj. 23. 08:52
 20/48 anonim ***** válasza:
97%
Egy férfi ismerősöm autistákkal dolgozott.Mondta, hogy nagyon rossz az, hogy sok mindenhez negatívan állnak. Nagyon szerette azt a munkahelyet, imádta a gyerekeket, még sírt is mikor ott kellett hagynia. Ha az ember kicsit megérti ezeket a sérült gyerekeket másképp látja a dolgokat.
2014. máj. 23. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!