Ti kínlódnátok egy autista gyerekkel?
Nagyon sok dologtól függ.
Nem minden autista "viselkedik rettenetesen" egyrészt
Másrézst attól is függ menynit tudnék foglalkzni vele, van-e testvére, es milyen messze lenne az otthon.
Szerintem otthonba, vagy bentlakásos iskolába adnám, nem magunk mart, hanem miatta, mert ha időben, rendesen kezdik el fejleszteni akár teljes életet is élhet, ezt atudást, és oktatást én otthon sosem tudnám neki nyújtani.
Van autista ismerősöm, nagyon sokáig otthon foglalkoztak vele, végül 16-17 évesen került otthonba, állítőlag bánják, hogy nem hamarabb, mert sokkal kiegyensúlyozottabb ott( nálunk van 5 km-en belül egyébként) pedig rgeteget foglalkoztak vele.
Saját gyerekemmel természetesen.
Akkor is az enyém ha beteg, én vagyok érte felelős, nekem kell ellátnom, segítenem, fejlesztenem.
Biztosan nagyon nehéz, de nem csak kínlódás, hiszen az ember ugyanúgy szereti a gyerekét akár beteg, akár nem.
1) Nem minden autista egyforma.
2) Ez egy undorító provokatív kérdés, te meg egy szemét ember vagy kérdező! Hogy lehet ilyen stílusban írni egy beteg kisgyerekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!