A vak gyerekeknek honnan lehet barátokat szerezni?
szerintem az a baj hogy ilyen korban még legtöbb gyerek éretlen és nem értene.tehát valahonnan más vak gyerekeket kéne keresni.
pedig segitenék én de nemtudok:S
utolsó vagyok. hát a plázacicáknak tuti ciki lenne, de akinek 2-vel is több az iq-ja, az nem cikinek érezné! Persze elsőre biztos furi lesz mindenkinek, hogy a kislány "más" mint a többi.
Táborban dolgoztam a nyáron, volt egy 8 éves kisfiú, elég sok barátja volt. Anyukája mondta el nekem, hogy a bal szemére nem lát... és felszabadultan játszott ennek ellenére! A többi gyereket meg nem zavarta, hiszen nem is tudták! Na jó, ezzel nem azt mondom, hogy titkold el, hogy a lányod vak, csak próbáld meg úgy kezeltetni, mintha ez teljesen átlagos lenne!
Elsőre persze jobb, ha válaszolsz a kérdésekre, stb, mert a korabeliek még gátlások nélkül megkérdeznek mindent, ami eszükbe jut, általában.
Igazából a nagyobb gyerekeket tartom én talán a legjobbnak, aztán egyszer csak elhozza mondjuk a nagyobb gyerek a hugát, mondjuk
Hova valósiak vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!