Gyerekeknek be lehet e kenni a száját valaivel, ha ki van száradva? Labello gyerekeknek mondjuk?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 15:38
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem lessz tőle semmi baj.Az én kislányom is tart az iskolatáskájába szőlőzsírt.
2/9 anonim válasza:
Én a tégelyes Nivea krémmel szoktam nekik kenni! Nagyon jó rá4
3/9 anonim válasza:
Én 1,5 évesemnek is kentem Labellóval.
4/9 anonim válasza:
A Rossmannban van egy sajátmárkás termék, lányos és fiús is. Mi azt használjuk, nagyon elégedett vagyok vele.
A lányom 3 éves
5/9 anonim válasza:
Gyógyszertári szőlőzsír, a legjobb.
6/9 anonim válasza:
Én kék Bebe ajakápolóval kenem neki a száját,kb.1,5 éves kora óta,ősztől-tavaszig,mert ilyenkor szárad ki neki a legjobban. Rossmannban veszem,olcsóbb mint a Labello és sokkal jobb is,én is ezt használom.
7/9 anonim válasza:
Mi sima egyszerű, nem színezett szőlőzsírt használunk. Vettem neki gyümölcs illatút, azt szereti, igaz sokszor még az orra is fénylik, ha maga keni be, de nagyon élvezi, hogy "rúzsozhat".
8/9 anonim válasza:
Körömvirág krémmel szoktam, lehet venni pici kiszerelésben is és az mindig a táskámban van.
9/9 anonim válasza:
A gyógyszertári PRIMUS szőlőzsírnál nincs jobb! De ennek is a sima, natúr változata jó, a kamillás állítólag szárít.
És olcsó is:) De komolyan, nálunk mindenki ilyet használ a családban, mert a labello és egyebek nem értek sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!