Van valaki aki igy jart? Dohanyzik a 12-eves lanyom! Mit tegyek?
1 lépés: Gyerek hazaér a suliból> ÍRDATLAN nagy pofon!
2 lépés: Ha nem használ akkor NEM mehet SEHOVA! még a sarki közértbe se+ zsbepénz,szép divatos ruhák elvétele ( smink,övek,fülbevaló)> Egyszerű ruhák
3 lépés: Vigyétek,és hozzátok őt az iskolába.
4 lépés: Ha nem használ semmi akkor: Mond meg neki hogy nyáron NEM mehet a házon kívül sehova! és géptől,konzoloktól,psp,telefontól eltiltás!
és kötelező könyvolvasás!
Előző vagyok.
5 lépés: Ofőnek szólás.
6 lépés: Szülői értekezleten mond el MINDEN szülőnek és akkor majd ők is elbeszélgetnek a fiaikkal/lányaikkal
Remélem tudtam segíteni.
Zsolt
Elfelejtetem: Ha tudod mikor cigizik/cigiznek akkor menj oda hozzájuk de sunyiba és buktasd le őket.
És utána kezdődik a 1es ponttól.
Én 10 éves korom óta dohányzom.Szüleim 17 éves korom óta tudnak róla.Ők nem bagóznak,íyg ellenezték,de nem tudnak vele mit kezdeni.Rámhagyták,azt mondták az én dolgom.
19/F
Vigye el valahova, ahol kipreparált szerveket láthat! Ez biztos, hogy bejön! Ismertem egy embert, aki nagyonnagyon sokat dohányzott, és egyszer elvitték és megmutatták neki egy dohányzó ember kipreparált tüdejét, és soha, de soha nem bírt többet rágyújtani. De már késő volt és tüdőrákot kapott és meghalt...
Egyébként nyolcadikos vagyok és majdnem az összes lány osztálytársam cigizik, csak azért mert ez most a menő. Én nem vagyok hajlandó ilyenekre és ki is közösítettek... Valószínűleg az ön lánya is ezért cigizik.
Sok szerencsét! ;)
Tul reagáljátok a dolgokat.
Ha egyszer már cigizik tök mind1
nem fog leszokni anyucika kedvéért mikor ez a divat:S
Ti, akik ráhagynátok nem vagytok valami eszesek.
1.) Először is nem lesz menő, ha sárga fogai és büdös lehelete lesz.
2.) Lehet, hogy az ő dolga, de mivel még nincs 18 a szülei beleszólhatnak.
Nem kéne hagyni, hogy valaki elrontsa az egész életét, a cigarettával. Ugyanis az egész életét elrontja vele. Aki sokat cigarettázik mesélt is róla, hogy milyen kár,, mert vehetett volna a pénzből egy csomó mindent. Volt osztályfőnököm már tüdőrákos is volt, és még mindig cigizik. Ilyen az emberi hülyeség. Ha valamiről nem tudsz leszokni, akkor rá e szokj. A cigi semmire se jó, az egész egy nagyon nagy átverés. Csak gazdagítod vele a cigiárusokat/gyárakat. Én most vagyok 9.-es, és amikor a megállóban várok a buszra szinte mindenki cigizik. n meg belélegzem. Nem csak magukat, MÁSOKAT is károsítanak vele, amihez szerintem nincs joguk. Szerintem aki cigizik, az hülye. (Már elnézést.)
Szerintem ha máshogy nem tudod vidd el a lányodat elvonókúrára. Vagy már az előző módszerek közül bejött valamelyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!