Egy elrontott gyereket "ki lehet még javitani"?
Csak ismételni tudom, hogy tessék szakemberhez fordulni. Van tb alapon pszichológiai tanácsadás, nem kell érte külön fizetni és ugyan azok a pszichológus-orvosok végzik, akik máshol is gyógyítanak (kórházak, magánrendelők). Háziorvossal beszélni kell a problémáról és ő továbbküld a megfelelő helyre. Nem azt kell mondani hogy megveritek a gyerekeket, hanem azt hogy depressziós vagy, pánikbeteg, türelmetlen, feszült, stb, amit itt leírtatok. EZ NEM SZÉGYEN!!! És sztem senki nem fog róla tudni, ha ti nem akarjátok.
Most őszintén. Jobb őrlődni, futni ugyan azokat a köröket újra és újra, miközben tudva tudjátok hogy mennyire megviseli a gyermekeiteket ami otthon történik? Jobb azzal a tudattal élni, hogy a kicsikből is lelki sérült felnőttek lesznek, mint szakember segítségét kérni és rászánni az időt a gyógyulásra?
Van telefonos lelki segély szolgálat is, ott is lehet érdeklődni, névtelenül. De könyörgöm, nem szégyen betegnek lenni!!! Én biztosan nem haboznék segítséget kérni, azzal a tudattal hogy a sors a gondjaimra bízott egy, két, vagy akárhány emberpalántát akikből kutya kötelességem testileg-lelkileg ép és boldog felnőttet kell nevelni!
Talán el kellene gondolkoznod azon, hogyha te nem érzed a kötődést a gyerekekhez, csak sajnálod őket, talán jobb lenne olyannak adni, akinek nem lehet, és aki megérdemelné.
Ha viszont változtatni akarsz magadon, akkor jó lenne ha felfognád, hogy két gyerekes családanya vagy,és akármi is történt veled a múltban, nem indok a gyerekeiddel való viselkedésedre.játssz velük, sétáljatok, énekeljetek, ha ettől nem nyugszik meg egy anya lelke, akkor az nem anyának való.
Nem vagy egyszerü helyzetben,de én is csak azt tudom mondani,hogy undorító vagy.Ne tapossanak még egyszer a lelkedbe?Jajj,oda ne rohanjak!Te hányszor tapostál a gyermekeid lelkébe?..
Jó,látom hogy ez nem segített,de MUSZÁJ volt leírnom,egyszerüen MUSZÁJ!
Akkor az,hogy hogy segíthetnél magadon..
Keress hobbit,barátkozz korodbeliekkel.Jó lenne ha lenne mondjuk egy legjobb barátnöd,akiben megbízhatsz,és akár segíthetne is neked.Tudom hogy aljas dolog,de férjednek egy szót se,mert egyböl megy és intézkedik.
Azt nem értem,tudod nagyon bizonyítod,hogy nagyon nagyon szereted a kicsiket,de mégis kijelentetted hidegvérrel,hogy senkit nem szeretsz igazán ? Ezeknek a kicsiknek jobb anya kell ! Ami azt jelenti,hogy vagy új szülök,vagy pedig ku*vagyorsan megváltozol !!!
Én csak érdeklődnék, hogy azóta javult e valamennyit a helyzet?
Anno figyelemmel követtem ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!