Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy elrontott gyereket "ki...

Egy elrontott gyereket "ki lehet még javitani"?

Figyelt kérdés
23éves nő vagyok.a nagyobbik fiam 17évesen szültem szoval még gyerekként.öt nagyon rosszul neevltem mem törödtem vele szinte sosem játszottunk, mindenért megvertem és leorditottam, egyszer meg is rugdostam.ez megy a mai napig 5éve, már nagyon megbántam,talán most nött be a fejem.gondolom sulyos lelki sérüléseket szenvedett.hogyan tudom ezt jovátenni?van egy kicsi másfél éves, ö vele sem foglalkoztam, de öt nem bántottam és nem is szeretném.hogyan törhetnék ki ebböl az ördögi körböl? pszihologushoz nem tudok menni nincs akörnyéken, meg nem is szeretnék.önfegyelemmel probálom visszafogni magam.szeretném ha a gyermekeimnek normális élete lenne, egészséges lelkük.aki volt hasonlo helyzetben vagy tud segiteni kérem irjon! Aki csak becsmérelni akar az ne taposson még eggyet a lelkembe.bár tudom hogy megérdemelném, de most nem emiatt fordultam önökhöz.köszönöm.
2009. nov. 20. 13:11
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
igen sokszol ölelgetem puszilgatom öket,naponta többször mondom nekik hogy szeretlek,de néha teljesen kifordulok magambol és akkor az ellentetjére változik...
2009. nov. 20. 13:36
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

13:35. Teljes mértékben igazad van, de ha már megszületett a gyermek, és az anya ekkorát hibázott, akkor segíteni kell neki, vagy így, vagy úgy!

Lehet megoldás többféle is:

1. Mostantól szuper anya lesz!

2. Elveszik tőle a gyerekeket és más neveli őket!

Nagyon nehéz!

De ha segítséget kér, akkor valószínűleg javulni szeretne.

Azon lehet csak segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek. Akár jótanáccsal, akár tettekkel.

2009. nov. 20. 13:38
 13/56 A kérdező kommentje:
13 35nek teljes mértékben igaza van.,nem bántottál meg.
2009. nov. 20. 13:39
 14/56 A kérdező kommentje:
Szuper anya szeretnék lenni,abba belehalnék ha elvennék öket tölem...
2009. nov. 20. 13:40
 15/56 A kérdező kommentje:
addig nics semmi mig ülnek és játszanak néha rájuk nézek puszi öleleés de amint valamit szeretne pl a nagy én meg mondom hogy késöbb kimeg yés megcsinálja magának amin én begurulok hogy mi a fenét csinál és akkor eljár a kezem.ez egy példa.jobban oda kéne figyelnem rájuk, de egyszerüen nics türelmem.önzö vagyok ezen kellene lehet változtatnom csak nem tudom a modját.
2009. nov. 20. 13:46
 16/56 A kérdező kommentje:
játszani is nagy ritkán ülök csak le velük azt is kényszerböl.csak a magam dogával vagyok elfoglalva.lusta vagyok velük törödni de ezen változtatni szertnék.:((( nagyon el vagyok keseredve.
2009. nov. 20. 13:51
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert kimegy és megcsinálja magának? Azért jár el a kezed?

Menj vele! Csináljátok együtt! Vond be mindenbe, hogy érezze, hogy fontos neked és nem lepattintod egy "majd később"-el! Töltsetek együtt annyi időt, amennyit csak lehet!

(1. voltam)

2009. nov. 20. 13:53
 18/56 A kérdező kommentje:
este elmegyek érte az oviba és ezután minden tölem telhetöt megteszek.de mivan ha ezt nem birom igy sokáig?vagy ráérzek a lényegére?nagyon szeretném szeretni öket! és jo anyjuk lenni
2009. nov. 20. 13:56
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Lazíts már egy kicsit!

Nagyot hibáztál, de nincs itt a világ vége!

Menj el érte az oviba, hazafele beszélgessetek, érdeklődj, hogy van, mit csinál ma!

Nem nehéz, ha valóban szereted őket, akkor ez a legkeveseebb, hogy figyelsz rájuk, meg érdekel, hogy mi van velük.

2009. nov. 20. 14:00
 20/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsokat.Ha esetleg még van valakinek hozzáfüzni valója, szivesen fogadom.
2009. nov. 20. 14:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!