Mit tegyek ha a lányom ne eszi meg a rendes ételt?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 és fél éves elmult.Nemrégiben azt vettem észre a lányomnál hogy amiket mi ettünk abba ö is belekostól és meg is eszi.De most valamiért nem hajlandó megenni azókat az ételeket amiket mi hiába fözök neki külön tökfözeléket is azt se eszi meg és nem tudom miért és ugy tesz mint ha undorodna töle vagy mi mert folyamtosan öklendezik töle.A tejbrizt meg a lekváros kenyeret simán bevágja mit tegyek?2013. szept. 11. 08:12
11/37 A kérdező kommentje:
és mi van ha esetleg fáj a hasa neki azért nem eszik meg semmit ?Mondjuk ha a kedvenc tárgyával probálkozom akkor eszik de az se mehet mindig mert ovodába nem adnak neki semmit
2013. szept. 11. 12:56
12/37 anonim válasza:
Mióta tart ez?
Mondta neked, hogy fáj a hasa?
13/37 anonim válasza:
Egyszerűen rájött, hogyan lehet téged irányítani. Ha fájna a hasa mondaná és látnád is. A tejbegríztől sosem fáj a hasa? ez azért érdekes! Kérdezd meg tőle fáj e a hasa, és akkor majd még azzal is fog téged manipulálni, jaja anya fája hasam, tán még hányni is képes lesz csak, hogy meg kapja amit akar. Ha fája a hasa akkor keksz és alma, hidd el hamar "mag gyógyul" ha pedig nem fáj a hasa eheti azt amit elé teszel.
14/37 anonim válasza:
Nálunk is volt egyszer hasfájós trükk, mondtam, akkor fött kruplit ehet reszelt répával, 1 perc múlva nem fájt a hasa.
Persze van olyan, amikor tényleg fáj neki, de olyankor a csokit sem kéri ám!
15/37 anonim válasza:
Ismerem a hasfájós "trükköt", egy Szuperdada-ban egy egész részt szántak egy lábgörcsnek. Ott a kislány mindig azt mondta, hogy fáj a lába, még ortopédián is voltak vele és váltig állította, hogy napi többször fáj. Aztán kiderült, hogy leginkább akkor fáj, amikor a kishugival törődik anya, és nem vele. Ha fájt a lába, akkor anya jött és masszírozta. SZerintem a hasfájás nem más, ha ilyesmiket mond, mint eszköz a tejberizs és a lekváros kenyér megszerzéséhez. Rafinált, okos kislány, de ezek alapján a világon semmi baja!
16/37 A kérdező kommentje:
Nálunk a turórudit sem kéri az se kell neki amug már kb egy hete csinálja ezt de ma már inni se akar teát adok neki azt a Jana teát és az se kell neki.Ma már azt se issza megprobáltam egy tárgyat adni a kezébe de már azzal se hajlandó.Ha csak nem a torka fáj neki de ha fájna akkor a tejbegriz se csuszna le neki de az lecsuzsik meg még szoktam neki apritani kakaóba kenyeret azt is megeszi
2013. szept. 11. 15:58
17/37 anonim válasza:
ezt a kérdést én tettem fel, és érdekes módon nekem olyan válaszok jöttek, hogy hagyd rá, egyen amit szeret
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
18/37 anonim válasza:
A linkelt kérdésből:
"nincs szívem kegyetlennek lenni"
Gondold végig mi a kegyetlenebb...
19/37 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy nem csak hogy enni nem akar szinte semmi de még inni sem iszik és az a probléma hogy most már aludni sem alszik egyáltalán pár hónapja még lehetett altatni de most már abszolut semmi.Tehát nem értem mi lehet a baja bár már régen is csinálta ezt hogy nem evett meg szinte inni is alig ivott de most megint kezdni vajon miért?
2013. szept. 11. 20:38
20/37 anonim válasza:
Hát ha se nem iszik, se nem alszik, se nem eszik, akkor vissza kell kanyarodnom az első válaszomhoz: nem érte őt valamilyen trauma? Teső, agresszivitás, kiabálás, túlaggódás idegeskedés, túlzott elvárások stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!