14 és fél éves ADHDs vagyok. Ti hogyan oldjátok meg a gyógyszer elkerülését? Én nagyon ügyesen hátraviszem egészen hátra majd ha nem néz oda anyu kiköpöm, és a nyálam is kiköpöm.
Annyira el vagy foglalva magaddal, hogy szerintem fel sem tűnt, hogy anyádék már teljesen kivannak tőled, meg a viselkedésedtől.
Dolgoztam ADHD-s gyerekekkel és a legnagyobb vesztes mindig a szülő. Lehet, hogy a te tested, de nincs jogod a padlóra küldeni a szüleid.
Tudod, meg sem érdemled őket. Más gyerek csak álmodik anyáról meg apáról, te pedig a sírba küldöd őket. Ba.zd pofán magad te elmebeteg.
A h.ülye is azt hiszi, hogy mindenki h.ülye, csak ő a normális. Szerintem Te is így lehetsz valahogy. Azt gondolod, hogy tök jól vagy, nincs veled semmi gond, de egy külső szemlélőnek égnek áll tőled a haja.
Meg aztán nem elég, hogy hiperaktív vagy, még kamasz is.
Tuti az idegein táncolsz a családodnak, ők meg kétségbe vannak esve, hogy még mit tehetnének. És tudod mit? Nem csak rád gondolnak, hanem magukra is. Szeretnének egy kis nyugalmat, neked és maguknak is.
Persze, hogy szeretnek a szüleid, hisz a gyerekük vagy. De vajon Te szereted őket, vagy csak magaddal vagy elfoglalva?
jó hiperaktív vagyok nah, most is fenn vok :D Szeretem a szüleimet, de ezzel a dumával nálam semmit nem érszel. úgysem fogom szedni, mert ez az én életem, én testem. és átlátok már ezeken a próbákon!
valaki tud még praktikát gyógyszer kikerülésére? másoknak? tapasztalat? bár sztem ez a legjobb h beveszed a szádba és kiköpöd. tök egyszerü.
Kár, hogy még senki nem válaszolt az eredeti kérdésedre...
Nem is értem mit lovagolsz ezen a gyógyszer bevétel témán. Ha 4 éve működik a trükköd, akkor minek másik praktika?
Inkább csinálj 100 felülést, 100 fekvőtámaszt, aztán aludj egyet. :)
Én sem értem milyen praktikára vágysz, ha van egy teljesen egyszerű, ami már 4 éve működik.
De tényleg hülyeség. Le kell ülni a szüleiddel meg az orvossal, és megmondani, hogy nem szeretnél gyógyszert, találjanak ki mást. Mert így mindenkivel kicseszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!