Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 14 és fél éves ADHDs vagyok....

14 és fél éves ADHDs vagyok. Ti hogyan oldjátok meg a gyógyszer elkerülését? Én nagyon ügyesen hátraviszem egészen hátra majd ha nem néz oda anyu kiköpöm, és a nyálam is kiköpöm.

Figyelt kérdés
engem nem fognak bebódítani! praktikákat más ADHD-t megállapított gyerekek részére is! oks, hiperaktív vagyok meg minden szar de pl ha sportolok utána mint most ma is mentem 70 kilómétert a bringával, semmi bajom. iskolában meg magántanuló leszek jövőre.
2013. aug. 3. 18:55
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
jódemost micsináljak? már mondtam hogy nemakarom, erre jött nagyanyám hogy az lesz amit ők mondanak mert ez kell nekem stb... hogykéne velük beszélni?
2013. aug. 3. 19:48
 12/32 A kérdező kommentje:
de figyi, ez az áén testem nemaz övék, szal ha megakarom magam ölni megölömmagam. és semmibajom nincs.
2013. aug. 3. 19:50
 13/32 anonim ***** válasza:
54%

Annyira el vagy foglalva magaddal, hogy szerintem fel sem tűnt, hogy anyádék már teljesen kivannak tőled, meg a viselkedésedtől.

Dolgoztam ADHD-s gyerekekkel és a legnagyobb vesztes mindig a szülő. Lehet, hogy a te tested, de nincs jogod a padlóra küldeni a szüleid.

Tudod, meg sem érdemled őket. Más gyerek csak álmodik anyáról meg apáról, te pedig a sírba küldöd őket. Ba.zd pofán magad te elmebeteg.

2013. aug. 3. 20:38
 14/32 A kérdező kommentje:
nekik meg nincsjoguk megmérgezni! ejha... nemérdekelsz. és én nem beszéltem veled csúnyán, nemtudom miért beszélsz ígyvelem! jah és szeretnek a szüleim. de te tökre idegbetegnek tünsz.
2013. aug. 3. 20:41
 15/32 anonim ***** válasza:
76%

A h.ülye is azt hiszi, hogy mindenki h.ülye, csak ő a normális. Szerintem Te is így lehetsz valahogy. Azt gondolod, hogy tök jól vagy, nincs veled semmi gond, de egy külső szemlélőnek égnek áll tőled a haja.

Meg aztán nem elég, hogy hiperaktív vagy, még kamasz is.

Tuti az idegein táncolsz a családodnak, ők meg kétségbe vannak esve, hogy még mit tehetnének. És tudod mit? Nem csak rád gondolnak, hanem magukra is. Szeretnének egy kis nyugalmat, neked és maguknak is.

Persze, hogy szeretnek a szüleid, hisz a gyerekük vagy. De vajon Te szereted őket, vagy csak magaddal vagy elfoglalva?

2013. aug. 3. 22:37
 16/32 A kérdező kommentje:

jó hiperaktív vagyok nah, most is fenn vok :D Szeretem a szüleimet, de ezzel a dumával nálam semmit nem érszel. úgysem fogom szedni, mert ez az én életem, én testem. és átlátok már ezeken a próbákon!

valaki tud még praktikát gyógyszer kikerülésére? másoknak? tapasztalat? bár sztem ez a legjobb h beveszed a szádba és kiköpöd. tök egyszerü.

2013. aug. 3. 22:42
 17/32 A kérdező kommentje:
amúgy nemis ismersz jó hogy tudod hogy égnek áll tőlem a haja valakinek
2013. aug. 3. 22:43
 18/32 anonim ***** válasza:
76%

Kár, hogy még senki nem válaszolt az eredeti kérdésedre...

Nem is értem mit lovagolsz ezen a gyógyszer bevétel témán. Ha 4 éve működik a trükköd, akkor minek másik praktika?

Inkább csinálj 100 felülést, 100 fekvőtámaszt, aztán aludj egyet. :)

2013. aug. 3. 23:24
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem milyen praktikára vágysz, ha van egy teljesen egyszerű, ami már 4 éve működik.

De tényleg hülyeség. Le kell ülni a szüleiddel meg az orvossal, és megmondani, hogy nem szeretnél gyógyszert, találjanak ki mást. Mert így mindenkivel kicseszel.

2013. aug. 3. 23:39
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
13-as, azért ez durva, ilyen hangon beszélni egy gyerekkel, aki nem tehet arról, hogy ADHD-s. Jó, abban a kérdező is hibás, hogy éveken keresztül átverte a szüleit és még most sem azt a megoldást keresi, hogy miként lehetne őszintén beszélnie velük arról, hogy ő nem szeretné a gyógyszert szedni, hanem inkább praktikákat vár ahhoz, hogy továbbra is átverhesse őket, tény, hogy ez nem jó és nem korrekt megoldás velük szemben. De nem tudom, hogy te hogyan dolgozhattál ADHD-s gyerekekkel ilyen hozzáállással, ennyi toleranciával, velük is hasonlóképpen beszéltél? Ennek az egésznek a legnagyobb vesztese az ADHD-s gyerek, hiszen ő ugyanúgy szenved attól, hogy ő ilyen, ő nem akar rosszul viselkedni, nem szándékosan csinálja, és érzi, tudja, hogy nem jó az, ahogy viselkedik, és szeretne ő is ugyanolyan átlagos gyerek lenni mint a társai, és nagyon bántja, hogy ő ilyen. Meg kell szenvednie, hogy általában az ilyen gyerekeket kiközösítik a társai, nem barátkoznak vele szívesen, sokszor egyik osztályból vagy egyik iskolából a másikba rakják, mert nem akarnak vele bajlódni, hánykolódik ide-oda és mindenhol csak azt tapasztalja, hogy igazából sehol sem fogadják el, állandóan kudarcélménye van, mindig azzal szembesül, hogy ő már megint rossz, már megint csak a baj van vele, úgy érzi, hogy sehol sem szeretik. Nem elég azt feldolgoznia magában, hogy ő akarata ellenére ilyen, még akkor azt is meg kell élnie lelkileg, hogy sehol nem fogadják el. Persze, a szülők is nagy vesztesei ennek, mert mindezt lelkileg feldolgozni, ami a gyerekükkel történik, nem egyszerű, állandó küzdelem az iskolával, a társadalommal, rengeteg tolerancia, türelem a gyerekkel szemben, nagyon sok küzdelem az apró lépésekben történő javulásért, maximális elfogadás és szeretet a gyerek felé, hogy legalább a szüleitől megkapja azt, amit a társadalomtól nem, és abban biztos lehessen, hogy a szülei úgy fogadják el, úgy szeretik, ahogy van, bennük mindig bízhat, érezze, hogy nincs egyedül.
2013. aug. 3. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!