Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » HOgy lehet, hogy megjött,...

HOgy lehet, hogy megjött, pedig hátra van még 1 szem gyógyszer? :O

Figyelt kérdés
Yasminellet szedek (21 nap gyógyszer, 7 nap szünet) már két éve. Ma megjött pedig még a mai utolsó szem gyógyszer hátra van.. Másnak is volt már ilyen?
2010. júl. 8. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Időben bevetted mind? Nem volt hasmenésed, hányásod? Mellette nem szedtél más gyógyszert?(pl. antibiotikum).Szedd be rendesen,és ha a köv. ciklusban is előbb jön meg, valszinű gyógyszert kell váltanod, mert lehet, a hormonmennyiség a szervezetednek nem megfelelő.
2010. júl. 8. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy-úgy gyógyszer váltás lesz. Nekem is volt ilyen.
2010. júl. 8. 11:59
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. igen rendesen vettem be az összeset, nem volt hasmenésem, nem szedtem antibiotikumot.

és szerintetek a mai utolsó szemet még bevegyem azért hogy megvan?

2010. júl. 8. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt még vedd be, majd az egy hét után kezdd ujra ,és ha akkor is vérezgetsz,vagy előbb jön meg,menj el dokioz,mert mint írtam, valszínű másik gyógyszer kell neked,ez nem a megfelelő,úgy tűnik kevesebb a hormonmennyiség benne,mint amire a te szervezetednek szüksége van. gyakori eset,hogy általában akkor szoktak vérezgetni,ha a gyógyszer nem megfelelő.
2010. júl. 9. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!