Pattanásos hátra valami jó ellenszer?
Nem annyira vészesen pattanásos, és inkább ilyen kis piros pontok, de kellemetlen a tapintása, meg nem is a legszebb látvány. Tudtok valamit ajánlani rá? Leginkább valami házi módszerre lennék kíváncsi, de ha neked valamilyen gyógyszertári készítmény vált be, bátran írd le. :)
Amúgy olvastam itt valamilyen élesztős pakolásról, az háton is hatásos?
16/L
A pattanásos hátra, legjobb az ecet.
Nekem is 16 évesen pattanásos volt a hátam, és amikor bekentem ecettel este mindig elmúlt.
Nekem is ez a problémám, de az előbbiekben láttam ezt az ecetes megoldást, hát.. kipróbálom.. :)
Próbáld ki a Zineryt-et, nekem az arcomon bevált, bár már nem használom, de azt hiszem használni fogom újra mert hat, a hátamat nem igen kezeltem vele, nekem is az a problémám a hátammal.. :/
Meg aszt hiszem láttam olyat tanácsokat is hogy élesztőt enni, meg vagy vízzel összekeverni és masszát csinálni belőle, és úgy rákenni a problémás területre. A gyógyszerek nem jók, de azok az agyon reklámozott krémek, tisztítószerek sem.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!