Cigizéstől pattanásos lehetek?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a sok csokitól pl. kijönnek a pattanások. Pár hete kezdtem cigizni és elég durván pattanásos lettem. Nem csak az arcomon, hanem a hátamon és a dekoltázsomon is. Ez csak véletlen, vagy a cigitől van?2011. dec. 18. 13:10
1/6 anonim válasza:
Pattanásos szerintem nem, egy idő után ráncos lehet. Az olajos magvaktól is kijöhet. Bár ezt, így pontosan nem tudom, hogy pattanást okoz e, amit tudok, hogy bőr öregedik tőle, fogak besárgulnak, köhögni fogsz tőle egy idő után, és a fogamzásgátló hatását is csökkenti(bár ez nem ide tartozik) :D
2/6 anonim válasza:
Hagyd abba, pici szöszkeség.
19/f
3/6 A kérdező kommentje:
barna vagyok :D de amúgy nem akarok nagy bagós lenni, csak most jól esik...
2011. dec. 18. 17:37
4/6 anonim válasza:
Ki mondta, hogy én a hajszínedre értettem?
19/f
5/6 A kérdező kommentje:
ha-ha...
2011. dec. 18. 19:00
6/6 anonim válasza:
Hát pattanásos biztos nem leszel, mert azok zsíros bőrön vannak. A cigitől meg olyan lesz a bőröd, mint a hold felszíne: száraz, rücskös és nincs rajta élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!