Nagyon pattanasos vagyok, marevek ota. Mindent kiprobaltam szinte. Tudtok olyan cuccokat amik egy het alatt eltuntetik oket?
Figyelt kérdés
Es angliaba is kaphato legyen pls.2011. dec. 6. 09:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem menj el egy bőrgyógyászhoz. Ha már évek óta húzódik és nem javul, akkor érdemes megmutatni szakorvosnak, aztán majd a gyógyszertárban kotyvasztanak rá valamit.
2/5 anonim válasza:
Én is az voltam, és szedtem direkt pattanásokra gyógyszert. Egy hónap alatt nagyon sokat javult a helyzet. Tudom ajánlani! Csak ahhoz havi vérvétel szükséges (legalábbis amit én szedtem, kellett), és azt hiszem 3 hónapig tart a "kúra". Egy hét alatt ne várj csodát!
3/5 anonim válasza:
Zineryt.! :)
nekem bevált. 1hét után meg főleg.
4/5 anonim válasza:
Második! Csak nem Sotret-et szedtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!