15 éves vagyok. és nagyon pattanásos az arcom már 3 éve, voltam már bőrgyógyásznál (amit adott gyógyszer az se hat) mindent kipróbáltam már rá, de semmi se jó! Mit tegyek?
A szolárium hetente egy-két alkalommal pár percre használni fog! Legalább is sokak pattanását tüntette el, tk az enyémeket is.:)
Ami jó még az a szauna, lehet spéci arcszauna is, ha az egyszerűbb... Lényeg, hogy izzadj.
Gyermek nőgyógyász véleményét is kikérném. A pattanásaidnak biztosan tudod, hogy a serdüléskori hormon-őrület az oka. Erre a nőgyógynak vannak gyógyszerei. És nem is biztos, hogy közben mindenhol megvizsgál, de léteznek női nőgyógyászok is!
Pattanásmentes arcocskát Neked! :)
Szia!
Próbáld ki a fogkrémet, 1 hétig minden délután kend be az arcod, várd meg míg megszárad a fogkrém, és mosd le langyos vízzel. Utána használj arctejet, arclemosó folyadékot. Ha van ilyen régi szappanotok, az is tökéletesen leszárítja a bőrt. Ha ezt is kipróbálod, kb. 6-8 nap alatt látni fogod a változást. Emellett ne egyél olajos magvakat, csak minél ritkábban! Ha nem lennél elégedett a váltzoással, ment el kozmetikushoz havonta egyszer, ő 3-4 hónap alatt annyira lekezeli a pattanásodat, hogy max 2-3 lesz... remélem tudtam segíteni
Teljesen egyet tudok veled érezni :P
Én is 15 vagyok és már évek óta pattanásos az arcom. Bár én is használok alapozót és az nagyrészben eltünteti.. Alapba az is szárít amúgy (: Én mióta használok egyre inkább úgy látom, hogy fogynak.. de a szoli nagyon jó ötlet. Nekem van itthon ilyen speckó arcszoli szerű akármi. Nem drága.. valami 5ezer felé. És hatásos (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!