Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 éves vagyok. és nagyon...

15 éves vagyok. és nagyon pattanásos az arcom már 3 éve, voltam már bőrgyógyásznál (amit adott gyógyszer az se hat) mindent kipróbáltam már rá, de semmi se jó! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pattanások eltüntetésére használok korrektort,alapozót és púdert.
2009. jan. 21. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A szolárium hetente egy-két alkalommal pár percre használni fog! Legalább is sokak pattanását tüntette el, tk az enyémeket is.:)

Ami jó még az a szauna, lehet spéci arcszauna is, ha az egyszerűbb... Lényeg, hogy izzadj.

Gyermek nőgyógyász véleményét is kikérném. A pattanásaidnak biztosan tudod, hogy a serdüléskori hormon-őrület az oka. Erre a nőgyógynak vannak gyógyszerei. És nem is biztos, hogy közben mindenhol megvizsgál, de léteznek női nőgyógyászok is!

Pattanásmentes arcocskát Neked! :)

2009. jan. 22. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:
ugy van ahogy az elottem levo irta.meg ilyen fiatalon,amig nincsenek hegek,en a tehelyedben elmennek nogyogyaszhoz.kiirnek valami hormon tablettat magamnak,en is ugy csinatam es segitett bizony.csak en mar egy picit kesobb mentem el,mar hegesedeseim is voltak.semmi kremben nem hiszek.a legjobb ami meg segithet az chemical peeling es lezer.picit draga,de segit.nekem segitett.
2009. jan. 22. 03:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld ki a fogkrémet, 1 hétig minden délután kend be az arcod, várd meg míg megszárad a fogkrém, és mosd le langyos vízzel. Utána használj arctejet, arclemosó folyadékot. Ha van ilyen régi szappanotok, az is tökéletesen leszárítja a bőrt. Ha ezt is kipróbálod, kb. 6-8 nap alatt látni fogod a változást. Emellett ne egyél olajos magvakat, csak minél ritkábban! Ha nem lennél elégedett a váltzoással, ment el kozmetikushoz havonta egyszer, ő 3-4 hónap alatt annyira lekezeli a pattanásodat, hogy max 2-3 lesz... remélem tudtam segíteni

2009. jan. 22. 07:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet tudok veled érezni :P

Én is 15 vagyok és már évek óta pattanásos az arcom. Bár én is használok alapozót és az nagyrészben eltünteti.. Alapba az is szárít amúgy (: Én mióta használok egyre inkább úgy látom, hogy fogynak.. de a szoli nagyon jó ötlet. Nekem van itthon ilyen speckó arcszoli szerű akármi. Nem drága.. valami 5ezer felé. És hatásos (:

2009. jan. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!