Segitseg! Nagyon pattanasos a borom es mar szinte mindent kiprobaltam. Meg valami ajanlat?
orvostol: zynerit aztan skinoren(mindketto elso heten hasznalt utanna semmi)
Hazilag: Eleszto(ettem is kentem is)
Fogrem(semmi)
UI:Reggel alig latszanak, del-delutan rengeteg elojon.
(Szarjam le oket mert kinovom?17 fiu)
gyógyszert nem kaptál az orvostól?
kozmetikai kezelés?
menj vissza az orvoshoz, valóban vannak gyógyszerek, azok jobban hatnak.
Első körben valami antibiotikumot kapsz, valószínűleg ennyi elég is lesz, ha súlyosabb a probléma, jöhetnek az izotretinoidok.
Bár a tüneti kezelés sem utolsó, elsősorban belül keresendőek az okok! A pattanások mindig azt jelzik, ha valami belül nincs rendben, esetleg az életmódoddal! Oké, hogy megszüntetjük kívülről, de ha belül nem rakunk rendet, előbb utóbb újra előjönnek! Én is ebben a cipőben jártam pár éve, szinte mindent kipróbáltam, ideig óráig működtek, de aztán újra előjött. Életmódváltásba kezdtem, ami lassan, de biztosan meghozta a változást. Nem vagyok bio életmód követő, de sok mindent változtattam. Csak vizet iszom, napi2-3 litert, és sokkal kevesebb csokit mint régen. nem eszem chipseket, kekszeket, sütiket igen, de mértékkel, heti 1x sütök, abból kb fél tepsi az enyém :D Szóval, a nagyon fűszeres, mű dolgokat elhagytam, és most, 1 éve szebb a bőröm mint valaha!
Szóval alapvetően benn kell rendet rakni! Eleinte nagyon nehéz, de megéri! Ha érdekel, szívesen írok róla!
A bőrradírt is kipróbáltad már? Ha nem egy próbát mindenképp megér. Ajánlani ezt tudom: [link]
Nagyon jó, nem csak szerintem :)
hintőpor. kend be az arcod este, reggel mosd le, ami még maradt.
és kérlek ne írj w-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!