Nagyon pattanásos és zsíros a bőröm, állandóan fénylik, már szinte mindent kipróbáltam rá, de semmi sem használ. Melyek azok a termékek, amelyek tényleg hatásosak? (egyébként 15 vagyok)
Csak ismételni tudom az elöttem válaszolót!
Csak sima hagyományos babaszappam!Nem baba folyékonyszappan nem baba tusfürdö,hanem babaszappan!
Tuti jó lesz!:)
Én már kínomban nem tudtam mást kipróbálni, vettem egy cserepes aloe verát, és abból vágtam hetente háromszor, kikapartam a leveléből a zselét és azzal kentem a bőröm. Másik ami segített, hogy a leforrázott csalántea filterrel töröltem át, reggel este.
Van még egy krém ami sok ilyen embernek segített már, igaz nem olcsó, de biztos. Elicina csigakrémnek hívják.
Komolyan annyira kitudok akadni az ilyen emberkéken!Attól hogy neked/nektrk nem vált be kiütéses lettél stb attól valakinek lehet bevált!Miért kell azért lepontozni??????????
PL:Én is pontozzam le a 3.-ik válaszolót mert én nem használtam az aloe verát vagy nem vállt be nekem???
3.-ik válaszolónak üzenem!Ne vedd személyeskedésnek!Nem rád irányult a dolog mivel nem tudhatom hgy kipontozott le!Nem mintha nagyon érdekelne a dolog csak bosszant!!!
Nekem a holt tengeri iszapszappan valt be... (vigyazat... sok helyen a holt tengeri soszappant is iszapszappankent aruljak...)... az iszapszappan (Black mud) szurkes szinu...
Sok szerencset!!!
Miután kipróbáltad az összes felsorolt gőteszemet, szalamandramájat és hasonlókat fogadd meg a racionális tanácsom és menj el egy bőrgyógyászhoz.
Nekem két órát vett el az életemből hogy megtudjam hogy Seborrhoea-m van. Jó 12-14 éves korom óta miteszeres volt a hátam és korpás volt a hajam bármilyen sampont használtam is, mint kiderült valami viszonylag gyakori, de igen enyhe bőrbetegségem van. Felírt nekem a bőrgyógyásznő pár gyógyszert, megmondta mit ne egyek és mivel és hogyan mossak hajat és máris megoldódott a problémám.
Ha annyira zavar hogy zsíros és pattanásos a bőröd akkor irány a bőrgyógyászat.
SZIA!
A baba szappant nekem is ajánlotta háziorvos de nekem csak naponta 2x--> nekem nem vált be
Ajánlottak olyat is hogy fogyasszak sok folyadékot és kevesebb fűszert--> ez sokat segített
Gőzöltem is az arcomat majd utáánna egyből arcradírt használtam--> nekem ez is használt
Szóval én is kipróbáltam már minden félét házi dolgokat szappanokat krémeket de nekem ezek nem voltak hasznosak nem értek semmit!!!
Viszont az h sok tényleg sok folyadékot iszok ( mostmár)az bevált!!! Még vannak ugyan pattanásaim de már csak negyed annyi.
EGY PRÓBÁT MEGÉR SZERINTEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!